Widok
ja wiem tylko, że przyjmuje w Medicoverze...
prowadziła moją ciążę od początku, niestety przestały mi pasować godziny przyjęć, ale niedługo chyba jakoś zakombinuję i do niej pójdę, bo naprawdę w porządku kobieta!
bardzo uważnie obserwuje najdrobniejsze zmiany, zleca odpowiednie badania, ale bez paniki.
Ja miałam przeboje ze skracającą się szyjką, więc trochę ze mną roboty miała :)
naprawdę polecam!
prowadziła moją ciążę od początku, niestety przestały mi pasować godziny przyjęć, ale niedługo chyba jakoś zakombinuję i do niej pójdę, bo naprawdę w porządku kobieta!
bardzo uważnie obserwuje najdrobniejsze zmiany, zleca odpowiednie badania, ale bez paniki.
Ja miałam przeboje ze skracającą się szyjką, więc trochę ze mną roboty miała :)
naprawdę polecam!
tu masz inne opinie o tej dr:
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=164250&c=1&k=16#fs
a ktoś mi kiedyś wspominał, że przyjmowała na Kilińskiego w przychodni...
spróbuj napisać do niej maila, zawsze odpowiada szybko
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=164250&c=1&k=16#fs
a ktoś mi kiedyś wspominał, że przyjmowała na Kilińskiego w przychodni...
spróbuj napisać do niej maila, zawsze odpowiada szybko
Pani Agnieszka przyjmuje w Medicover oraz ma gabinet prywatny na Hallera 2a/1 w Gdańsku (koło Opery). jest super lekarzem, pełen profesjonalizm i wiedza. Prowadziła moją ciąże i mimo różnych problemów w trakcie - dzięki jej opiece urodziłam zdrową córcię! W każdej chwili można się u niej poradzić telefonicznie, wizyty natychmiastowe i co ważne przy każdej wizycie jest robione USG co daje pewność, że wszystko z maluszkiem jest ok. Wszystkim paniom zdecydowanie polecam, bo przy takiej lekarce z powołania pacjent czuje się super pewnie.
Zgadzam się z poprzedniczka.Pani Doktor prowadziła równiez moja ciązę i dzieki jej opiece jestem szcześliwą mamą 5 miesiecznego chłopca.jest cierpliwa i zawsze usmiechnięta i rzeczowa, co jak dla mnie miało znaczenie (mój poprzedni lekarz robił łaske ze odpowiadał na pytania- wręcz miałam wrażenie ze jest zły ze wogóle je zadaje).dodatkowym plusem jest dobrze wyposażony gabinet (nie trzeba biegac na dodatkowe badania do innych lekarzy).