Widok

dr Czech czy dr Śliwiński?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Obaj lekarze przyjmują w invikcie. Czy możecie doradzić, do którego z nich się zwrócić? Chodzi m.in. o badanie nasienia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hmm samo badanie możecie zrobic bez skierowania od lekarza a potem wybrac sie bezpośrednio do któregoś z nich. Ja serdecznie polecam dr Śliwińskiego dzięki niemu jestem w ciązy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak to kurde jest jak się nie trzeba logować na forum...
Aaaa hehe zaciążona :D
ja też polecam Śliwińskiego;-)
Zaciążona tak, ale ja się zawsze lgouję i to wyżej to nie byłam ja, jakby co! :)
Aaaa no to też inna historia :)
Badanie nasienia - trzeba przyjechać do ok. godz.16 i podejśc do recepcji. Bez żadnej wizyty.
Co do lekarzy - ja byłam u obydwu - mają bardzo podobny sposób bycia. Konkretni, rzeczowi, zapracowani, są OK.
Martek, aż się biję w pierś, że nieświadomie wpisałam "martek". To wina imienia... Tym bardziej, że twój suwaczek informuje, że nie potrzebujecie kosultacji w takiej sprawie :)
Może gdybyśmy miały rzadsze imię, np. Wanda lub Eugenia, byłyby większe szanse na uniknięcie takich wpadek :)))
Kropka, dzięki za informację. A czy byłaś też u doktora Czecha?
Może jakieś szczegóły o doktorze Śliwińskim?
Nie u dr Czecha nie byłam, od razu trafiłam do dr Śliwińskiego z polecenia mojej dr endokrynolog...Lekarz jest bardzo konkretny, nie owija w bawełnę, sympatyczny, pierwsze wrażenie może byc mylne bo jest powściągliwy jeżeli chodzi o stawianie diagnoz póki nie pokaże mu się konkretnych wyników, ja jestem bardzo zadowolona z tego, że trafilismy akurat do niego tak więc polecam.
Ja równiez polecam dr Śliwińskiego
"martek", ale ja się nie gniewam :) hehe, imię popularne, fakt
A konsultacje w sprawie o którą pytasz również mieliśmy, właśnie w invikcie. Mój maż uważa, że to wróżenie z fusów :) wtedy już nawet w ciąży byłam, tylko nie wiedzieliśmy :)
Dzięki dziewczyny, to chyba "wygrywa" dr Śliwiński...
Martek, a dlaczego twój mąż tak uważa? Czy naprawdę te badania nic nie dają? Już sami nie wiemy co robić :(
Jeżeli macie kłopot, to lepiej zwrócić się do Invicty, niż do zwykłego gin, bo oni nie znają sie na leczeniu niepłodności - wydane pieniądze a frustracja wciąż wzrasta. Ja jestem zadowolona z leczenia w Invicie - najpierw trzeba zrobić komplet badań - ok. 400 zł, a Twoj M badanie za ok.80 zł. Potem wizyta i lekarz określa sposób leczenia. Wszystko zależy od tego jakie będą wyniki. Powodzenia
dzięki tym lekarzom Antek teraz smacznie śpi w łóżeczku! Obaj godni polecenia - Czech przeniósł się do Gd. z Białegostoku a ten ośrodek to pionierzy w leczeniu niepłodności w Polsce!
Sliwiński najstarszy stażem, b. doświadczony!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry