Widok

dr.Fiutowski

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kobitki moje kochane mam pytanie ileczekac na wizyte u tego doktora na NFZ i gdzie on w sopocie przyjmuje??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sopot, Ul. Paderewskiego 13/3
rejestracja i informacja: (0-58) 555-04-49

Gdańsk, ul. Aksamitna 1
czynne: środy, 16-18:30

Szpital Wojewódzki
tel: (0-58) 302-30-31 wew. 168
Nie wiem czy on przyjmuje na NFZ, ja chodziłam prywatnie.
na NFZ to on chyba w ogole nie przyjmuje (?), a prywatny gabinet w Sopocie jest na Paderewskiego tel. 5550449
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie przyjmuje na NFZ, a na prywatna wizyte warto umawiac sie z wizyty na wizyte bo jest dośc mocno oblegany, w razie pytań służe pomoca obie ciąże u niego prowadziłam.

image
image
ja dostalam skierowanie od mojego gina na badanie polowkowe do niego i mowila iz tez przyjmuje na NFZ.a ile kosztuje prywatna wizyta z USG polowkowym?
A pro po fajne nazwisko jak na ginekologa:)))
image
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to samo pomyslalam ;-)

hehe co za strzal ;-)
image
monisia a od kogo dostałaś to skierowanie jak mozna spytać?
położne w szkole rodzenia opowidały, że kiedyś na izbę przyjęć w Wojewódzkim przyszły dwie kobiety i szukały doktora.... k****IńSKIEGO :-))))))))))))))) chodziło im oczywiście o Fiutowskiego
ło matko :))))))))))))
image
Inees, aż takiego obłozenia to nie ma jak piszesz, nie zdazyło mi się umawiać do niego wcześniej niż z tygodniowym wyprzedzeniem, a najczęściej na za 2-3 dni, ale to już różnie z godzinami wtedy ...

papilio1@op.pl
beatka7 skierowanie dostalam od doktor Łapińskiej - Szymczuk.ile kosztuje u niego prywatna wizyta z USG polowkowym??
Wizyta z USG kosztuje 100 zl. Jeżeli dochodzi cytologia to 120.
Po prostu przychodnia abc family med z małopolskiej w sopocie ma z nim umowę na usg, bo oni nie mają ultrasonografu a maja umowe z nfz A tak to fiutowski przyjmuje tylko prywatnie.
nie wiem, moze ja celuje w inne godziny bo mnie tylko miedzy 17-20 interesuja, wiec moze w tych godzinach ma wiecej pacjentek :) ogolnie teraz ide za 3 tygodnie :)

image
image
aha :) dziekuje za pomoc Kobitki
jutro ide na USG do dr.Fiutowskiego.niema bardzo odleglych terminow wizyt.rano zadzwonilam i jutro bede przyjeta.niemoge sie doczekac tej wizyty.pytanie czy ten pan doktor w 100% okresla plec dziecka??
Jeśli dziecko na to pozwoli na pewno określi:)
image
image

image
ja przełozyłam wizytę z jutra na dziś wieczór, może pan doktor zaczaruje i wykurzy jakoś moja córcię? :PP

a co do płci, u mnie określił ok 16 tc, wtedy mówił, że nie jest pewny, ale on obstawiałby dziewczynkę, potem na każdym kolejnym potwierdzał swój pierwszy "strzał" :)

w 24 tc już powinno być widać, no chyba że dzidziuś wstydliwy i się schowa :) to wtedy nic z tego :)
papilio1@op.pl
dr. Fiutowski jest znany z bardzo celnego oceniania płci! Ja idę dzisiaj do niego, na kontrolę i cytologię- jak co roku.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Obniżenie /wypadanie macicy (1244 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (74 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

do góry