Widok

dr.Fiutowski

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kobitki moje kochane mam pytanie ileczekac na wizyte u tego doktora na NFZ i gdzie on w sopocie przyjmuje??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiecie przypadkiem czy wystawiłby mi zwolnienie, bo moja gin nie chce mi dać.
image
image
a jesteś jego pacjentką??? masz wskazania do zwolnienia??? ja ci nie pomogę bo nie brałam zwolnienia.

image
image
Ja jestem jego pacjentką. Dostałam zwolnienie ok 7 m-ca, bo już potrzebowałam. Nie było problemu, bo miałam stresującą pracę plus daleko i ciężki dojazd. Już nie dawałam rady z brzucholem w te upały (lipiec - sierpień). Jak któregoś dnia myślałam, że nie dojadę do domu, to poszłam na zwolnienie. Pan Dr rozumie takie sprawy!!! (gorzej u mnie w pracy, bo szef się wkurzył, że się go wpierw nie spytałam :((
co za glupi szef, nie kumam co mialas do porodu pracowac?? skoro bylo ci ciezko to chyba logiczne ze bylabys nie efektywna w pracy , wspolczucia

image
image
Było, minęło. Co prawda jak byłam w ciąży obiecał, że przedłuży ze mną umowę, to jednak nie zrobił tego. No, ale może to i lepiej dla mnie.
dzieki za odpowiedz. troche sie naglowilam jak to ujac bo nie chcialam mowic o "normalnej" wizycie w koncu ciaza tez jest normalna :-)
dziewczyny, wiecie w jakie dni i w jakich godzinach przyjmuje?
Muszę szybko się do niego dostać, bo mam problem.
u niego z przyjmowaniem to róznie,,,zależy jak ma dyżur w szpitalu,,najlepiej zadzwon i sie dowiedz gdzie i kiedy przyjmuje
imageimage
to w pon zadzwonie... nie chcę w weekend, bo tak głupio...
na Aksamitnej przyjmuje w środy teoretycznie od 16 do 18.30 (tak jest napisane na tabliczcce), ale w praktyce już przed 15 przychodzi albo nawet po 14. Jedyny minus, że nie ma wczesniejszej rejestracji i kto pierwszy ten lepszy. Oczywiście radzę udać się wczesniej np. koło 13-14, żeby szybciej wejść.

W Sopocie wtorki i piątki -godziny do ustalenia.

Co do zwolnienia to nie ma najmniejszego problemu. Ogólnie polecam, włąśnie urodziłam cudownego synka! :)
ooo dzięki!!! I gratulacje!
jest super ma dar od Boga sprowadzac maluszki na ten piekny swiat, szczesc mu Boze w dalszym ciagu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
odbierał mój poród :) świetny facet :)
Z tego co wiem to porody odbierają położne a lekarze szyją kiedy jesteś nacięta.
w moim przypadku odbierał poród
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
No to tylko chyba, że dziecko ułożyło się pośladkami a tak w ogóle to położne robią to lepiej bo robią to na co dzień a lekarze tylko od święta.
nie dziecko bylo ułozone prawidłowo a lekarz odbieral poród bo trwał on juz kilkanaście godzin.
hej, a nie wiecie czy dałby ten lekarz zwolnienie juz od 9 tyg?? ja mam akurat beznadziejna prace i beznadziejny daleki dojazd komunikacją miejską:/
mi wystawil zwolnienie od 13 tc, wczesniej za bardzo nie chcial ...
image
image
Ja dostałam zwolnienie u dr,Fiutoskiego od 10 tyg ciąży ale pracowałam w barze...nie ciekawe szefostwo,papierosy,alkohol...dr zrozumiał.Wydaje mi się że wystarczy że mu wytłumaczysz o co chodzi:))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (176 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

Gdzie kupię duże kartony? (19 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

Kiedy przekłuwałyście córkom uszka ??? (153 odpowiedzi)

Chodzi mi o wiek maluchów. Widziałam różne opinie, że lepiej do roku, inny, że na rok, a jeszcze...

do góry