Widok

dr Gniotek invicta proszę o opinie.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zapisałam się na 2 lipca do tego dr na NFZ proszę o opinie.plizzz
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.znanylekarz.pl/lekarz-18560-rafael-gniadek-ginekolog-gdansk.php
image
[url]image[/url]
[url]image[/url]
a nie Gniadek?;))))
imageimage
upps masz racje
image
Ja kiedyś do niego chodziłam (do Gniadka :) ) i byłam bardzo zadowolona - komunikatywny, kompetentny, nawet mi w ramach nfz usg zrobił mimo że teoretycznie mi nie przysługiwało :) Więc polecam.
Ja do niego chodze jest ok :) tylko do tej pory ciagle czyms straszyl, podejrzewal zespol downa, wada serduszka, wargi gornej nie widzial itp.... przez to wszystko zlecal duuuuzo dodatkowych badan zeby wykluczyc podejrzenia i na szczescie Maly jest zdrowy, ale niestety wydalismy juz majatek na ciaze :-/// Jest sympatyczny i jak cos sie dzieje to mozna dzwonic na komorke ja nawet raz w nocy dzwonilam. Coiesze sie bo zawsze mnie poznaje nawet przez tel :) Tylko musisz sie uzbroic w cierpliwosc bo niestety zawsze pomimo ustalonej godziny jest duze opoznienie i ma duuuzo pacjentek!
image
Zgadzam się, zawsze trzeba czekać :) ale rozumie zdenerwowanie mamusiek i nie straszy niepotrzebnie, jest baaaardzo dokładny.
image
na mnie wywarł średnie wrażenie..., trochę za szybko mu wszystko szło...,opóźnienie duuuże miał..., na dodatek znalazł coś czego wogóle nie było (jak wykazały dalsze badania).... Napewno 2 raz nie poszłabym do niego...
ja tez na początku ciąży do niego chodziłam, ogólnie jest ok, miły fachowy, tylko ze wyszukuje choroby których nie ma ( udziecka) jakies testy ciagle proponował, dodatkowe badania, czasem miałam wrazenie ze "naciąga" na kase (Invicta). Pożniej zmieniłam lekarza bo siedzenie z wielgachnym brzuchem 2-3 godz w kolejce bo jest opóżnienie to juz przesada, zwłaszcza że wizyta troche kosztuje

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

gdzie ksero na chełmie lub ujeścisku? (7 odpowiedzi)

Mieszkam tu od niedawna a pilnie potrzebuję skserować dokumenty medyczne,znacie jakiś punkt ksero...

Drinki (41 odpowiedzi)

Dziewczyny robię w piątek imprezkę i znacie fajne przepisy na drinki? Wiem że jest masa stron...

Które imię dla dziewczynki? (46 odpowiedzi)

Wy zawsze jesteście pomocne. Nie możemy dojść do porozumienia z mężem. Jestem ciekawa, które...

do góry