Widok

dr Julita Krasińska

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy ktos zna ta Panią doktor? jakie opinie? i jeszcze jedna kwestia bo juz zgłupiałam czy ta Pani doktor jest endokrynologiem? wg informacje w necie tak ale byłam raz u niej w sprawie nadzerki i nieregularnych okresów to mi powiedziała ze ona endokrynologiem nie jest tylko połoznikiem i dała skierowanie do poradni endokrynologicznej. MOze są dwie osoby i tym samym nazwiku ? Ta lekarka o ktorej mowie przyjmuje w akademi medycznje Dembinki 7
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
up up
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://www.trojmiasto.pl/Julita-Krasinska-endokrynolog-poloznictwa-ginekologii-i-dentystometrii-o12570.html#wyniki
ja do niej chodziłam- opinia Gosiaczka to moja.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja chodzilam do tej doktor ktora przyjmowalam w Medicover i z przykroscia nie polecam
moje leczenie skupialo sie na chorobie ktora nieistniala, nieistnieje - zostala wlasnie wyluczona przez innych lekarzy endo

a jak z wynikami badan od doktor poszlam do inneo endo to odrazu znaleziono u mnie wlasciwego winowajce moich zaburzen ...

Gosiaczek wlasnie przeczytalam Twoja opinie i mi wlasnie pani doktor zdiagnozowala PCOS - diagnoza byla bledna ... moze Ty wcale też tego nie masz ...

Mam, ale chciała mnie leczyć hormonami które nie skutkowały, a poszłam na laparoskopię i od razu zaszłam w ciążę bez żadnych tabletek:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tylko ja jestem ciekawa czy lekarka tym nazwisku ktora leczy na Dembinki 7 w akademi medycznej to ta sama kobieta. Bo ja byłam u niej na Dębinkach i ona powiedziała ze ona nie jest endokrynologiem i mnie skierowała do kogos innego. Na pieczatce tez ma ze to gin - połoznik. Czyżby taki zbieg nazwisk?
image

image
Na tej stronie wpisz nazwisko szukaej doktor i to jest ta babka co mnie "leczyła"

http://www.medicover.com/plpl/275,Nasi-lekarze.htm
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wyskakuje mi brak danych:/
image

image
wpisz samo nazwisko i sie pojawia

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (29 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry