Widok

dr Julita Krasińska

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy ktos zna ta Panią doktor? jakie opinie? i jeszcze jedna kwestia bo juz zgłupiałam czy ta Pani doktor jest endokrynologiem? wg informacje w necie tak ale byłam raz u niej w sprawie nadzerki i nieregularnych okresów to mi powiedziała ze ona endokrynologiem nie jest tylko połoznikiem i dała skierowanie do poradni endokrynologicznej. MOze są dwie osoby i tym samym nazwiku ? Ta lekarka o ktorej mowie przyjmuje w akademi medycznje Dembinki 7
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
wpisz samo nazwisko i sie pojawia

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wyskakuje mi brak danych:/
Na tej stronie wpisz nazwisko szukaej doktor i to jest ta babka co mnie "leczyła"

http://www.medicover.com/plpl/275,Nasi-lekarze.htm
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tylko ja jestem ciekawa czy lekarka tym nazwisku ktora leczy na Dembinki 7 w akademi medycznej to ta sama kobieta. Bo ja byłam u niej na Dębinkach i ona powiedziała ze ona nie jest endokrynologiem i mnie skierowała do kogos innego. Na pieczatce tez ma ze to gin - połoznik. Czyżby taki zbieg nazwisk?
Mam, ale chciała mnie leczyć hormonami które nie skutkowały, a poszłam na laparoskopię i od razu zaszłam w ciążę bez żadnych tabletek:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gosiaczek wlasnie przeczytalam Twoja opinie i mi wlasnie pani doktor zdiagnozowala PCOS - diagnoza byla bledna ... moze Ty wcale też tego nie masz ...

ja chodzilam do tej doktor ktora przyjmowalam w Medicover i z przykroscia nie polecam
moje leczenie skupialo sie na chorobie ktora nieistniala, nieistnieje - zostala wlasnie wyluczona przez innych lekarzy endo

a jak z wynikami badan od doktor poszlam do inneo endo to odrazu znaleziono u mnie wlasciwego winowajce moich zaburzen ...

http://www.trojmiasto.pl/Julita-Krasinska-endokrynolog-poloznictwa-ginekologii-i-dentystometrii-o12570.html#wyniki
ja do niej chodziłam- opinia Gosiaczka to moja.
up up
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry