Widok

dr Katarzyna Rutkowska usuwanie 8 na NFZ

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Witam, chciałam zapytać czy któraś z Was miała u tej Pani usuwane ósemki, jak w Waszym odczuciu to przebiegało??? Muszę usunąć 8 i szukam jakiejś kobiety- wydaje mi się, że mój strach będzie mniejszy. Dziękuję za odpowiedź
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
Ja miałam usuwane ósemki i 4 niestety u Pani Katarzyny Rutkowskiej po mojej wizycie jeszcze kilka znajomych osób było u tej Pani i wszyscy gorąco polecamy !!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A czy mogłabyś mi powiedzieć gdzie byłaś tzn. w jakim gabinecie??? i czy odległe Pani dr ma terminy...ogólnie trochę się boję a miałaś dłutowane.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja u dr Rutkowskiej usuwałam 3 ósemki i siódemkę,jako chirurg stomatolog jest rewelacyjna.Wszystko szybko,sprawnie i bezboleśnie.

Chodzę do niej tutaj:
http://www.gdanskiecentrumstomatologiczne.pl/
imageimage
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jest bezkonkurencyjna.. Cuda wykonuje od razu, na rzeczy niemożliwe trzeba troszkę poczekać. Najszybsze dłutowanie w Trójmieście. Nie wspominam już o zwykłych ekstrakcjach, bo to u Pani Doktor formalność. Polecam gorąco.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (64 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Do mam dzieci z AZS . (37 odpowiedzi)

Prosze o rade , jak radzicie sobie z świądem u dziecka . Córka 7 msc , AZS bardzo mocne , ogolnie...

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

do góry