Widok
dr Kiełkowski- opinie?
Ja chodzę do Kiełkowskiego,USG robi co wizytę,oczywiscie w tym i te najważniejsze-przezierność karkową i połówkowe,opisy daje do tych dwóch USG a reszte opowiada słownie,raczej nie przykłada się do badań ,przez całą ciąże wymagał badania krwi i moczu tylko dwa razy!
płytki z nagraniem nie dostałam,nawet o to nie pytałam
płytki z nagraniem nie dostałam,nawet o to nie pytałam
chodziłam ...ale tylko dlatego ze pracował w szpitalu w wejherowie, w sumie żałuje bo i tak wszystkiego dowaidywałam sie u innego lekarza, usg szybkie...płci nie podwał i nie podał bo uwązał że to nie jest istone...badań prawie nie zalecał..witamin brac nie kazał....ogólnie wrażenie na minus...nie pójde juz nigdy do niego
Najgorszy lekarz na jakiego trafiłam.. Byłam przed zabiegiem łyżeczkowania macicy i usuwania martwej ciąży. Ma zero empatii, darł się na mnie o to, ze odwiedzały mnie 3 osoby, przy pustej sali.. Kazał je wyrzucić od razu :)) Na sam zabieg czekałam dodatkowa godzinę, mimo ze miało to być 20 minut, kiedy po godzinie byłam na zabiegowym, spinał się ze miałam narastające krwawienia i bóle brzucha (zapytałam pielęgniarki czy może niedługo będę miała zabieg bo zle się czuje). Takie osoby powinny być zwolnione z wykonywania zawodu. Wstyd