Widok

dr Maciej Stukan

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny znacie tego lekarza może??on przyjmuje chyba na ujeścisku na jeleniogórskiej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przyjmuje na Jeleniogórskiej, pracował na Klinicznej a teraz w redłowie. Dobry specjalista. Polecam:))

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
dziękuję za odpowiedź:))może ktoś jeszcze się wypowie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a to jakiej specjlizacji lekarz?

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ginekolog:)
Oczywiście ginekolog:)
tak znam. swietny lekarz, jestem bardzo zadowolona z tego jak prowadzil mi ciaze. TO LEKARZ Z KTOREGO KAZDY INNY POWINIEN BRAC PRZYKLAD!!!!!!!! to najlepszy ginekolog jakiego znam (a bylam u kilku), jego opieka lekarska jest rewelacyjna.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3
Również uważam , że to jest świetny lekarz, rzetelny, kompetentny, zaangażowany w pracę, prowadził moją ciążę, przejmował się nawet najmniejszymi komplikacjami, polecam każdej kobiecie z całego serca.

Aneta S.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Lekarz może i kompenenty ale oschly, niemily, opryskliwy. Bardziej skupia się na rzetelnej papierologi niż pacjentce. z wielką łaska mnie zbadał,zachowując się przy tym jak obrażony chłopiec.
Jest faktycznie zamknięty i cichy ale wykonuje więcej badań niż inni lekarze i ja go polecam, trafiłam do niego jak mój lekarz był nieosiągalny i dał mi skierowanie do szpitala za co jestem wdzięczna.
Lekarz nie odpowiada nawet na dzień dobry, jedyne komendy jakie wydał przez całą godzinę wizyty to proszę przygotować się do badania; sonda usg będzie wprowadzona przez odbyt. Przez całe badanie kamienna twarz i okropna cisza. Na pytanie co tam widać(w usg) lekarz nie odpowiedział. Siadając przy biurku lekarz burknął że potrzebuje teraz ciszy by popracować. Ponad 25 min wali w klawiaturę nawet nie spojrząc na przerażonego pacjenta. Na koniec wydaje wypełnione kartki i wręcza skierowanie, a po informacji że już uczestniczyło się w programie, oznajmił nic pani nie mówi, choć lekarz o nic kompletnie nie zapytał, nawet o tak podstawowe pytanie jakim są przyjmowane leki. O wyniku badań pacjent dowiaduje się jedynie z kartek wydanych przez lekarza, któremu zabrakło empatii a przede wszystkim języka w gębie! Jedna gwiazdka bo mniej się nie da:/ całe szczęście pierwsza i ostatnia wizyta

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jakie perfumy polecacie? (78 odpowiedzi)

Chcialabym sprobowac czegos nowego, bardzo lubie zapachy cytrusowe, swieze, ale i konwalie....

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

Czy da sie wyzyc za 2000 zl (47 odpowiedzi)

Czy da sie wyzyc za 2000 zl juz po oplatach ? Jedynie paliwo do auta trzeba w to jeszcze wliczyc....

do góry