Widok

dr Małgorzata Holke - opinie

Rumia Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z Pań jest/była pacjentką pani doktor...? Szczególnie proszę o opinie na temat prowadzenia ciąży. Z góry dziękuję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
co do proowadzenia ciąży nie wiem osobiście ale słyszałam wiele pozytywów, Pani dr jest moją lekarką od kontrolnych wizyt bo nic się na razie nie dzieje i jestem bardzo zadowolona
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ponawiam. Czy ktoś może ma jakieś doświadczenia z Panią doktor? W Internecie wiele pozytywów. Czy przyjmuje w ramach nfz w Gdyni?
Dziękuje za odp
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
osobiście nie wiem bo chodzę prywatnie do innego lekarza, ale przyjaciółce prowadzi drugą ciążę i jest mega zadowolona, przyjmuje w Gdyni na wejherowskiej i zawsze jest tam masa ludzi do niej.
już na wejherowskiej Dr.Holke nie ma już długo teraz w Rumii przyjmuje .Prowadziła moja pierwszą ciążę polecam .
Przyjmowała 16 października bo byłam z przyjaciółką i zapisała ją na 14 listopada więc chyba jednak przyjmuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a w której przychodni..?
Przychodnia Lekarska Chylonia - adres: ul. Wejherowska 59 81-049 Gdynia
wow dziękuję! Dziękuję za odzew :)
Zadzwonie na wejherowską jutro i się dowiem. Szukam ginekologa do prowadzenia ciąży. Ze względu na inne problemy zdrowotne musi to być dość dobry i czujny lekarz. Chyba, że polecacie jeszcze kogoś skoro już Wam tak dobrze idzie ;)
Bardzo miła pani , pomogła by czuć się porostu bez skrępowania

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Od kiedy własny pokój? (48 odpowiedzi)

Dziewczyny tak się zastanawiam, od kiedy przeniosłyście wasze maleństwa do własnych pokoi? Moja...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (97 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (48 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

do góry