Widok

dr Sławomir Matkowski

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś korzystał z usług tego ginekologa i może go polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej. A jaki jest czas oczekiwania na wizytę -chodzi mi o gabinety na Piecewskiej i jaki jest koszt takiej wizyty? pozdr
Na piecewskiej przyjmuje w czwartki i nie ma problemu z terminem. Raz zadzwoniłam w czwartek i nawet na ten sam była godzina wolna. Płaciłam 100zł , dr zbadam szczegółowo , zrobił usg, cytologię, zbadał piersi, dokładny wywiad. Także z pierwszej wizyty jestem zadowolona. Okazało się że jestem w ciąży i również zamierzam prowadzić u dr Matkowskiego
Koszt wizyty na Piecewskiej to 100 zł, czas oczekiwania różnie.
Ja zwyklę umawiam się z około tygodniowym wyprzedzeniem, część godzin jest już wtedy zajęta.

I również serdecznie polecam tego lekarza!!
dziewczyny a gdzie dokładnie na piecewskiej przyjmuje? jakiś adres i jak tam dojechać z zaspy komunikacją??? od niedawna mieszkam w trójmieście i jeszcze nie bardzo się orientuje. Zapisałam się do tego lekarza w luxmedzie ale patrząc na obłożenie to pewnie będę chciała chodzić też prywatnie do niego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://www.przychodniastarmed.pl/
łatwo dojedziesz z zaspy chyba 127 autobusem
Dzięki za info :)
a czy ma tam dobry sprzęt USG?
dzięki wielkie za pomoc :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry