Widok

dr Waldman-ginekolog

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
maciej boguta 602208821

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przepraszam :)

image
image
czy słyszalyscie o dr Waldman?? jakie sa wsze uwagi?? co sądzicie o pani dr???

image
image
Ja nie słyszałam jeszcze nigdy o dr Waldman :(

Ale pozdrawiam, dziób :) Dawno Ciebie nie było na forum :)
teraz zagoszcze na nowo :) ale juz inna tematyka :)) pozdrowionka :)))

image
image
czy to jest pani ginekolg?Bo cos kojarze...
Juz wiem znam ja byłam u niej pare razy ale to było dawno...ogolnie znam od niej lepszych o wiele lepszych...
ta pani prowadziła moją ciaże, totalny lekceważący stosunek do pacjenta, prawie badań nie zlecała, porażka, już do niej nie pójdę i nie polecam.

jak sie do niej pojdzie na wizyte prywatnia to jest o wiele milsza....byłam u niej na Usg wtedy to zauważyłam.. Bo tak to chodziłam na ksiazeczke...
Z przykrością muszę stwierdzić ze to lekarz nie dla pacjenta !!! Na prywatnej wizycie zapisała mi leki hormonalne mimo, iż mówiłam jej że nie powinnam przyjmować leków hormonalnych. Jak by tego było mało nie była łaskawa wytłumaczyć mi dokładnie jak powinnam je stosować, w wyniku czego po 12 dniach dostałam miesiączkę... :] Odesłała mnie do poradni gdzie przyjmuje państwowo, aby zrobić cytologię, po czym jak się tam zjawiłam stwierdziła, że w ośrodku już nie ma miejsc i jak chce mieć zrobioną cytologię to mam przyjść do niej prywatnie!!! Więc o co chodzi?? Jak by nie mogła zrobić mi cytologi na pierwszej wizycie?? Jak dla mnie to wyciąganie kasy...
nie polecam
imageimage
Moja pierwsza pani ginekolog, jeszcze z Piastowskiej sprzed 10 lat...
Nie wspominam jej miło, zresztą na Piastowskiej nigdy nie było dobrych ginekologów nigdy. Ja do niej wtedy chodziłam ot tak, żeby się pokazać raz na pół roku bez specjalnego powodu, więc nie zdążyłam mieć konkretnego powodu żeby jej nienawidzieć, ale...

... ale koleżanka zaczynała u niej prowadzić ciążę i w 2 czy 3 mies. zrezygnowała, bo z nią nie wytrzymała. Też coś mówiła o totalnym olewaniu pacjenta, nie informowaniu o niczym i nie zlecaniu podstawowych badań.
maritiki@op.pl
Ja byłam u niej raz właśnie na piastowskiej, to było jakieś 6lat temu. Po badaniu ginekologicznym pół dnia bolał mnie brzuch, niemiła, niesympatyczna, olewająca, chętnie zaprasza prywatnie na wizyty. Więcej do niej nie poszłam.
NIE POLECAM!!!
Na 5 stronie na dole macie wiecej informacji o obu paniach ginekolog z moreny.
nie polecam, spoko wyluzowana można niby pogadać, ale myślę że mało fachowa
koszmarna!!!!!!!! nie polecam. Byłam u niej z córeczką . W jej gabinecie były na raz 3 pacjentki!!!
byłam u niej w przychodni na Jagiellońskiej... kilka lat temu :P tylko wypisywała mi recepty na pigułki :P

ale nie najlepiej ją wspominam :)
Chodze do niej, prowadzi moją ciąże... szczerze to nie polecam, mało się od niej można dowiedzieć. Trzeba o wszystko się pytać, sama rzadko powie. Teraz nie opłaca mi się zmieniać ginekologa. Ale po porodzie więcej do niej nie pójde.
Też do niej chodziłam ale nie z ciążą tylko normalnie np po receptę na plastry dodam że normalnie do przychodni i za każde wypisanie przez nia recepty liczy sobie 10 zł nie wiem czy to normalna rzecz czy ona zbija na tym kase?
Także proponuje wizyte prywatnie:(

Nie sympatyczna więc nie polecam
image
image

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki odkurzacz polecacie ? (25 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?

Wasze ulubione zapachy (71 odpowiedzi)

Jak w tytule - jakie sa Wasze ulubione perfumy?

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

do góry