Widok

dr anna lewczuk

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jestem w ciąży i mam hashimoto. Wiem że doktor jest endokrynologiem. Dziewczyny - czy lecząc się u niej endokrynologicznie chodziłyście do innego ginekologa czy po prostu był to wasz lekarz 2 w 1? tzn ginekolog i endokrynolog w jednej osobie? Zapisałam sie do niej na luty i nie wiem czy mam szukać sobie tez ginekologa? Proszę odpowiedzcie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wnosi wyjaśnienie - skoro piszesz, że o wyborze dr Rachonia decyduje fakt, że jest "dodatkowo" specjalistą chorób wewnętrznych, to wyjaśniam, że inni endokrynolodzy nie dodatkowo, a zawsze są specjalistami chorób wewnętrznych (lub ginekologii - jeśli endokrynolodzy-ginekolodzy).
super, już to napisałaś ale co to wnosi do tematu? yh...
I mam jeszcze jedno pytanie - czy dr robi usg tarczycy w swoim gabinecie?Czy trzeba robić je w innej placówce?
Pytam o dr Lewczuk oczywiście :-)
cenię twoją opinię.od 4 lat leczę się u dr llewczuk .góz endokrynny itarczycza.moje odczucie jest odmienne
G u z endokrynny to rzadkość, choroby tarczycy są częste, może p. dr lubi tylko te nietypowe przypadki i stąd takie rozbieżne opinie?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki krem na skórę z AZS? (31 odpowiedzi)

Dziewczyny proszę polećcie jakiś krem do buźki, który pomoże zlikwidować suchą skórę ze zmianami...

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry