Widok
tu jest ale może być stare info
http://lekarze.mamzdrowie.pl/dorota-birkholz-endokrynolog-pediatra-gdansk
ja tam byłam 2 lata temu ;) ale nie byłam zadowolona z wizyty
http://lekarze.mamzdrowie.pl/dorota-birkholz-endokrynolog-pediatra-gdansk
ja tam byłam 2 lata temu ;) ale nie byłam zadowolona z wizyty
My tez chodzilismy w Endomedzie do dr Birkholz. Potem zastapila ja dr Alaska i jest, tak szczerze mowiac duzo lepsza. Pewni rozne sa problemy, z ktorymi chodzimy. Ale dr Birkholz uwazala, ze dolna norma, to jednak norma i nic nie trzeba robic. Wiec nic sie nie dzialo przez 2 lata. A dr Alaska zlecila badania i po wynikach wystarczylo zaczac podawac wit. D i syn zaczal rosnac znacznie szybciej. Duzo czesciej mamy wizyty, ale tez wreszcie sa efekty naszego chodzenia.
dokładnie tak jak whitte_rabbit pisze- może w innych przypadkach niż niskorosłość jest dobra, my byliśmy właśnie ze wzrostem...
nie zleciła ŻADNYCH badań... zmierzyła, zważyła, sprawdziła centyle na siatce, obejrzała dziecko, skasowała 120 zł chyba i kazała przyjść za rok.. po czym znów zmierzyła, zważyła, sprawdziła centyle na siatce i stwierdziła, że nadgoniła 1,5 cm no i skasowała znów 120 zł :/ tyle to ja mogłam sama w domu sprawdzić...
zapisałam się na polanki na NFZ i od razu na pierwszą wizytę miałam mieć tsh, ft4 i rentgen nadgarstka i też mamy zwiększoną wit D3 i w pół roku 5 cm do przodu :) teraz w środę z drugą byłam pierwszy raz na polankach i to samo :) też na pierwszą wizytę badania mają być zrobione
jak dla mnie szkoda kasy :)
nie zleciła ŻADNYCH badań... zmierzyła, zważyła, sprawdziła centyle na siatce, obejrzała dziecko, skasowała 120 zł chyba i kazała przyjść za rok.. po czym znów zmierzyła, zważyła, sprawdziła centyle na siatce i stwierdziła, że nadgoniła 1,5 cm no i skasowała znów 120 zł :/ tyle to ja mogłam sama w domu sprawdzić...
zapisałam się na polanki na NFZ i od razu na pierwszą wizytę miałam mieć tsh, ft4 i rentgen nadgarstka i też mamy zwiększoną wit D3 i w pół roku 5 cm do przodu :) teraz w środę z drugą byłam pierwszy raz na polankach i to samo :) też na pierwszą wizytę badania mają być zrobione
jak dla mnie szkoda kasy :)