Widok

dr birkholz gdzie przyjmuje

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy nadal w endomedzie? Bo nie widze na ich stronie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ma gabinet na Hallera swój prywatny.
tu jest ale może być stare info
http://lekarze.mamzdrowie.pl/dorota-birkholz-endokrynolog-pediatra-gdansk
ja tam byłam 2 lata temu ;) ale nie byłam zadowolona z wizyty
Jest rowniez dr Slawomir Birkholz ginekolog ze Swissmedu przyjmuje na morenie.
My tez chodzilismy w Endomedzie do dr Birkholz. Potem zastapila ja dr Alaska i jest, tak szczerze mowiac duzo lepsza. Pewni rozne sa problemy, z ktorymi chodzimy. Ale dr Birkholz uwazala, ze dolna norma, to jednak norma i nic nie trzeba robic. Wiec nic sie nie dzialo przez 2 lata. A dr Alaska zlecila badania i po wynikach wystarczylo zaczac podawac wit. D i syn zaczal rosnac znacznie szybciej. Duzo czesciej mamy wizyty, ale tez wreszcie sa efekty naszego chodzenia.
dr Alska, nie Alaska
Racja, ale jakos tak mi wbilo pierwzym razem i juz wybic sie nie chce ;) . W kazdym razie wiadomo o kogo chodzi ;) .
Asiaczek dlaczego nie bylas? My mamy jutro wizyte,w endomedzie juz nie przyjmuje,teraz w przychodni na morenie prywatnie.
dokładnie tak jak whitte_rabbit pisze- może w innych przypadkach niż niskorosłość jest dobra, my byliśmy właśnie ze wzrostem...
nie zleciła ŻADNYCH badań... zmierzyła, zważyła, sprawdziła centyle na siatce, obejrzała dziecko, skasowała 120 zł chyba i kazała przyjść za rok.. po czym znów zmierzyła, zważyła, sprawdziła centyle na siatce i stwierdziła, że nadgoniła 1,5 cm no i skasowała znów 120 zł :/ tyle to ja mogłam sama w domu sprawdzić...
zapisałam się na polanki na NFZ i od razu na pierwszą wizytę miałam mieć tsh, ft4 i rentgen nadgarstka i też mamy zwiększoną wit D3 i w pół roku 5 cm do przodu :) teraz w środę z drugą byłam pierwszy raz na polankach i to samo :) też na pierwszą wizytę badania mają być zrobione

jak dla mnie szkoda kasy :)
U nas bylo ok. uspokoila mnie.
i skasowala 150:(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Jaki piasek do piaskownicy? (39 odpowiedzi)

Kupujecie specjalny, atestowany? Czy zwykły, budowlany? Gdzie kupujecie?

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (15 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

do góry