Widok

dr jerzy pawłowski ortopeda

Może zna ktoś w/w lekarza. Mam wizytę z córką 5 lat. Proszę o opinie. Przyjmuje w Przychodni Świętokrzyskiej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również nie polecam tego lekarza.Prześwietlenie nic nie wykazało,bez diagnozy zlecił drogie,bo za 450zł blokady od razu ze wskazaniem gdzie można ciut taniej je kupić.Nie kupiłam tych blokad,w to miejsce zrobiłam USG i udałam się do doktora Samsona prywatnie.USG wykazało uszkodzenie łęgotki co wiąże się z zabiegiem operacyjnym.Blokada by tylko pogorszyła sytuację.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Również byłem na wizycie u tego Pana. Wrażenia straszne. Potraktował mnie okropnie, leczenie zalecił ale prywatnie bo "funduszu zdrowia nie stać na takie przypadki". Niejednokrotnie dał po sobie poznać, że liczy na "kopertę". Oczywiście podkreślił także fakt, iż jest lekarzem orzecznikiem w 14stu towarzystwach ubezpieczeniowych. Ile z tego prawdy nie wiem, ale zdecydowanie odradzam wizytę u tego Pana, tym którym zależy na wyleczeniu się z posiadanych schorzeń.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chodzi o d-ra Jerzego Pawłowskiego, który pracuje w Medpharmie w Starogardzie Gd., to nie polecam. Byłam u niego, ale zwyczajnie mnie "olał". Nie dowiedziałam się nic, co mogło by mi pomóc, za to dowiedziałam się, że podatnicy powinni płacić większe składki na fundusz zdrowia. Do tego przyjmował pacjentów w niewzbudzającym zaufania, szarym nie wiem, czy ze starości, czy przybrudzenia kitlu...
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie byłam....
Byłaś na wizycie? Jakie wrażenia?

Inne tematy z forum Zdrowie

lek. stom. Cezary Kłosiński - Borkowo łostowickie DENTAL PLANET (7 odpowiedzi)

Prosze o opinie, chodzi o lek. stom. Cezarego Kłosińskiego. Przyjmuje w Dental Planet Borkowo....

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (11 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

do góry