Widok

dr.Fiutowski

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
kobitki moje kochane mam pytanie ileczekac na wizyte u tego doktora na NFZ i gdzie on w sopocie przyjmuje??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gratulacje!
gratuluję synka !!! :D
papilio1@op.pl
teraz juz wiem,ze dr jest specem w swojej dziedzinie.po 2 min ogladania mojego malenstwa powiedzial,ze to jest na 100% chlopak :)
Tokio ja mam 2ch chlopków wypatrzonych u doktorka F :)
no tak... oj to trzymaj się :* swoją droga okropne to, że zaleznie od tego na jakiego lekarza trafisz, to plany się zmeniają :/ mam nadzieje, że po terminie już nie będą czekac...
eh, nic nie mów ... byłam w poniedziałek tydzień temu, juz torbą, gotowa do porodu i liczyłam się z tym, że albo od razu mine zostawią, albo się umówimy na jakis konkretny dzień a tu sie okazało, że lekarz z SOR miał zupełnie inna koncepcję mojego porodu n iz moj prowadzący oraz położnik ze SR i powiedział, że nie ma sensu rozwiązywać ciąży przed terminem, skoro swszystko jest z dzieckiem ok, i że lepiej "sie tnie w skórczach" i mnie odesłał, kazał czaekać na pierwsze objawy porodu i przyjechac jak się zacznie, wtedy od razu mnie skierują na porodówkę i zrobią cesarkę ... czy ty wiesz ile ja się przez ten tydzień nałaziłam po schodach? ile na piłce skakałam? ile gorących kąpieli, sprzątania, kochania mam za sobą? a dziecko uparte jak osioł, siedzi i ani myśli wyjść :/ ... dlatego dziś do lekarza, może on coś zaczaruje i jakoś wykurzy tą moją córcię ... i pojedziemy w końcu :/ aha, mój suwaczek źle chodzi o tydzień, do terminu mam jeszcze 3 dni, dlatego jeszcze każą mi czekać ...
Tokio a Ty masz przecież skierownaie na cc, to musisz jeszcze z tym czekać?
pozdrawiam! :)
w sopocie jego gabinet jest gdzies niedaleko opery lesnej?
Hmm, to czy mówimy o tym samym lekarzu??? ;)
No tak, co jakiś czas musi wypatrzyć chłopaka, bo byłoby podejrzane za bardzo. Jakaś seksmisja :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A u mnie wypatrzył chłopaka w 16 tc i się nie pomylił. U dwóch kolezanek także "wypatrzeni" chłopcy :-)
hmm, ja tez mam dziewczynkę "wypatrzoną" przez Fiutowskiego :P
no to w następnej ciąży musicie mi polecić jakiegoś doktora "od chłopców" :PPP
papilio1@op.pl
A nie mówiłam, hehe. On też ma dwie córki, tak swoją drogą. Mój mąż chce mieć teraz synka, więc chyba będę musiała zmienić lekarza ;)
u mnie w pierwszej ciazy "wypatrzyl" dziewczynke, a w drugiej chlopaka i w obu przypadkach sie nie pomylil:)
o tak ja tez u niego byłam i mam dziewczynke ;-)
ja niestety tylko na jedno USG do niego ide z polecenia mojej pani doktor.mam nadzieje,ze maluch sie pokarze i okaze sie iz to dziewczynka :)
ja mam dwie :-))) ale to "wina" męża :-))))))))
I z tego, że jego pacjentki mają dziewczynki ;)
dr. Fiutowski jest znany z bardzo celnego oceniania płci! Ja idę dzisiaj do niego, na kontrolę i cytologię- jak co roku.
ja przełozyłam wizytę z jutra na dziś wieczór, może pan doktor zaczaruje i wykurzy jakoś moja córcię? :PP

a co do płci, u mnie określił ok 16 tc, wtedy mówił, że nie jest pewny, ale on obstawiałby dziewczynkę, potem na każdym kolejnym potwierdzał swój pierwszy "strzał" :)

w 24 tc już powinno być widać, no chyba że dzidziuś wstydliwy i się schowa :) to wtedy nic z tego :)
papilio1@op.pl
Jeśli dziecko na to pozwoli na pewno określi:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry