Widok

dr.Fiutowski

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
kobitki moje kochane mam pytanie ileczekac na wizyte u tego doktora na NFZ i gdzie on w sopocie przyjmuje??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gratulacje!
gratuluję synka !!! :D
papilio1@op.pl
teraz juz wiem,ze dr jest specem w swojej dziedzinie.po 2 min ogladania mojego malenstwa powiedzial,ze to jest na 100% chlopak :)
Tokio ja mam 2ch chlopków wypatrzonych u doktorka F :)
no tak... oj to trzymaj się :* swoją droga okropne to, że zaleznie od tego na jakiego lekarza trafisz, to plany się zmeniają :/ mam nadzieje, że po terminie już nie będą czekac...
eh, nic nie mów ... byłam w poniedziałek tydzień temu, juz torbą, gotowa do porodu i liczyłam się z tym, że albo od razu mine zostawią, albo się umówimy na jakis konkretny dzień a tu sie okazało, że lekarz z SOR miał zupełnie inna koncepcję mojego porodu n iz moj prowadzący oraz położnik ze SR i powiedział, że nie ma sensu rozwiązywać ciąży przed terminem, skoro swszystko jest z dzieckiem ok, i że lepiej "sie tnie w skórczach" i mnie odesłał, kazał czaekać na pierwsze objawy porodu i przyjechac jak się zacznie, wtedy od razu mnie skierują na porodówkę i zrobią cesarkę ... czy ty wiesz ile ja się przez ten tydzień nałaziłam po schodach? ile na piłce skakałam? ile gorących kąpieli, sprzątania, kochania mam za sobą? a dziecko uparte jak osioł, siedzi i ani myśli wyjść :/ ... dlatego dziś do lekarza, może on coś zaczaruje i jakoś wykurzy tą moją córcię ... i pojedziemy w końcu :/ aha, mój suwaczek źle chodzi o tydzień, do terminu mam jeszcze 3 dni, dlatego jeszcze każą mi czekać ...
Tokio a Ty masz przecież skierownaie na cc, to musisz jeszcze z tym czekać?
pozdrawiam! :)
w sopocie jego gabinet jest gdzies niedaleko opery lesnej?
Hmm, to czy mówimy o tym samym lekarzu??? ;)
No tak, co jakiś czas musi wypatrzyć chłopaka, bo byłoby podejrzane za bardzo. Jakaś seksmisja :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A u mnie wypatrzył chłopaka w 16 tc i się nie pomylił. U dwóch kolezanek także "wypatrzeni" chłopcy :-)
hmm, ja tez mam dziewczynkę "wypatrzoną" przez Fiutowskiego :P
no to w następnej ciąży musicie mi polecić jakiegoś doktora "od chłopców" :PPP
papilio1@op.pl
A nie mówiłam, hehe. On też ma dwie córki, tak swoją drogą. Mój mąż chce mieć teraz synka, więc chyba będę musiała zmienić lekarza ;)
u mnie w pierwszej ciazy "wypatrzyl" dziewczynke, a w drugiej chlopaka i w obu przypadkach sie nie pomylil:)
o tak ja tez u niego byłam i mam dziewczynke ;-)
ja niestety tylko na jedno USG do niego ide z polecenia mojej pani doktor.mam nadzieje,ze maluch sie pokarze i okaze sie iz to dziewczynka :)
ja mam dwie :-))) ale to "wina" męża :-))))))))
I z tego, że jego pacjentki mają dziewczynki ;)
dr. Fiutowski jest znany z bardzo celnego oceniania płci! Ja idę dzisiaj do niego, na kontrolę i cytologię- jak co roku.
ja przełozyłam wizytę z jutra na dziś wieczór, może pan doktor zaczaruje i wykurzy jakoś moja córcię? :PP

a co do płci, u mnie określił ok 16 tc, wtedy mówił, że nie jest pewny, ale on obstawiałby dziewczynkę, potem na każdym kolejnym potwierdzał swój pierwszy "strzał" :)

w 24 tc już powinno być widać, no chyba że dzidziuś wstydliwy i się schowa :) to wtedy nic z tego :)
papilio1@op.pl
Jeśli dziecko na to pozwoli na pewno określi:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry