Widok

dr sylwia gulkowska

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy któraś z was może wypowiedzieć się na temat tej pani doktor?jestem w ciąży i zastanawiam się czy zdecydować się na nią do prowadzenia mojej ciąży? pierwsze wrażenie niezbyt pozytywne ,ale może miała kiepski dzień, jak mnie przyjmowała? Proszę o wasze opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to sama odpowiedziałam sobie na własne pytanie. Poroniłam...Plamienie z nadżerki okazało się być krwawieniem z macicy.Do tego stopnia silnym, że wylądowałam w szpitalu na klinicznej. Nie było już co ratować.A może wystarczyło dokładniej zrobić to usg, nie spieszyć się tak? A może się czepiam? Wiem jedno - do pani doktor już nie pójdę.Życzę wszystkim przyszłym mamom dobrego wyboru lekarza prowadzącego.Mój wybór okazał się być fatalny...
Przykre:(
Trzymaj się
Pytanie zapewne nieaktualne.
Pani SYLWIA GULKOWSKA prowadziła moją ciążę- mało tego, pomogła mi nawet w nią "zajść" bo miałam poważne problemy..
Jest lekarzem z powołania, serdecznie polecam. :) Zawsze miła, delikatna- jest jak TA najjaśniejsza gwiazda na niebie.
Oczywiście jest to moja opinia i nie wszyscy muszą się z nią zgadzać.
Również polecam Panią doktor w 100% .prowadziła moją ciąże i urodziłam zdrowego synka.i nastepna ciąża tez bedzie u pani doktor.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry