Widok

dr sylwia gulkowska

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy któraś z was może wypowiedzieć się na temat tej pani doktor?jestem w ciąży i zastanawiam się czy zdecydować się na nią do prowadzenia mojej ciąży? pierwsze wrażenie niezbyt pozytywne ,ale może miała kiepski dzień, jak mnie przyjmowała? Proszę o wasze opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez jestem w piątym tygodniu.Poszłam do niej z plamieniami(mimo braku zapisu przyjęła mnie bez problemu).Stwierdziła że mam nadżerkę i dlatego krwawię a pęcherzyka jeszcze nie widać i że przyszłam za wcześnie.mam wrócic do niej za dwa tygodnie.tymczasem brzuch mnie boli coraz bardziej , krwawię coraz intensywniej.Zalecenie pani doktor to dieta i no-spa w razie bólu.jakoś tak czułam się przez nią zlekceważona.I boje się coraz bardziej
Mi prowadzila ciąże od początku.Byłam u niej już w 5tyg. i nie mam żadnych złych doświadczeń.Wszystkie badania robiła wg. planu czyli tak jak wyczytałam gdzieś w gazecie czy gdzieś indziej.Usg nie na każdej wizycie ale co do płci się nie pomyliła a dosyc szybko stwierdziła,że to chlopiec.Jak cos więcej chcesz wiedzieć to pytaj.
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
Fiolka, może czasami tak jest, ale mój ginekolog jak ma zły dzień to po prostu widzę, że jest zmęczony. Nigdy nie starał się mnie zbyć ani nie był niemiły. Co do tej pani to nie pomogę, bo jej nie znam.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry