Widok

drobne ślubne wpadki ;o)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
pamiętam , że np. Beatka81 zapomniała księgi i tablic ...

a inne ?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale sie usmialam:):)

Pozdrawiam Was
Moja koleżanka jak mówiła treść przysięgi, to wszyscy ryczeli ze smiechu. Zamiast "Tak mi dopomóż Panie Boże Wszechmogący ....", powiedziała "Tak mi dopomóż Bóg" i koniec. :) Sama z beki niemogła wyrobić i lała ze śmiechu.

ja tez nie miałam żadnych wpadek .... jedno co mi przychodzi do głowy.... weszliśmy na salę ... goście składali nam życzenia ... po życzeniach zasiadali do stołu a nasz grajek w tym momencie chciał zrobić losowanie winietek (ogłosił to przez mikrofon) ...... na szczęście szybko się wyjaśniło, że to ma być póżnym wieczorem :) a goscie chyba i tak nie zajażyli wogóle o co chodzi..

Hmm u nas chyba nie było większych wpadek, jedna to taka że o mało się nie wyrżnęłam na początku bo dywan się podwinął, nie podeszliśmy do bocznego ołtarza. Po mszy chcieliśmy za szybko wyjść i woógle pomyliło się kościelnemu i zgasił nam wszystkie światła ale zaraz zapalił i przy marszu Mendelsona mogliśmy spokojnie wyjść...Na plener slubny nie zabrałam parasolki na którą się zrzucałam, ale byłam zła jak sobie o tym przypomniałam. Tak więc nie mam ani jednego zdjęcia z nią :)

u nas mama zapomniała kupić kieliszków, więc nie rzucaliśmy kielichami ;)

UP :)))

a jak ja widzę na filmie moją poważną twarz w czasie przysięgi to tez mam zwałę
a oto nasza wpadka.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mój mąż zamiast włożyc mi moja obraczke włozył wielką swoją ( róznica rozmiarów 13 a 21 ) i ja chcac nieCHCAC załozylam mu do polowy moja....ksiaqdz sie zdziwil i pyta : co jest?? szybko zamieniajcie...

troche mnie ten incydent odstresował a ksiadz mówił ze pierwszy raz cos takiego mu sie zdarzyło:)
Nie przeprasam za bledy
niezle :) taka wpadka potrafi odstresować :)

Dobre no ja bym chyba ze smiechu sie poryczała w kosciele

ło matko................przecież oddechu nie mogłam złapać przez 5 minut od tego śmiechu............czarna..........jesteś debeściara......

TEŻ NIEŹLE !!!!! :o))))

no to u nas nie pomylił mikrofonu z kropidłem ale w kropidle nie było wody..po trzeciej próbie zrezygnował..

Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
U NAS W TRAKCIE PRZYSIĘGI KSIĄDZ ZAMIAST POŚWIĘCIĆ NAS KROPIDŁEM
TO ZROBIŁ TO ZA POMOCĄ MIKROFONU !!!! MAŁO NIE RYKNĘŁAM ZEŚMIECHU!!!! A MAŁO JUZ MI BRAKOWAŁO BO OD BŁOGOSŁAWIEŃSTWA UŚMIECH NIE SCHODZIŁ MI Z TWARZY I CAŁY CZAS MIAŁAM "BEKE"

jeeeej, ale by było, jakbys z gołymi cyckami została :)

aha i jeszcze jedno, gdy juz sie konczyła msza moja swiadkowa zauwałzyła że mój gorset się rozwiązał , nie było czasu już zawiązywac bo zaczął się Marsz Mendelsona ale całe szczęście mi nie spadł w połowie drogi ;)

u nas w czasie przysięgi , gdy ksiądz zapytał czy chcemy zawrzeć związek małżenski roczny bratanek Łukasz zaczął podpowiadać: niee nieee

a wczesniej moja sześcioletnia kuzynka która niosła nam obrączki, nie zorientowała się że ma iśc za księdzem, ja się ocknełam żeby jej podpowiedziec gdy ksiądz był już w 1/3 drogi, więc ona ruszyła kurcgalopem, dobrze ze obraczek nie pogubiła;)

zauwazyłam wczesniej:)
tak wam się spieszyło od ołtarza:))

imageimage
wlasnie hihi - troche glupio wyszlo ale jest co wspominac - ja sie smieje , ze bede rzadzic w domu :-) !!!!!

my też szliśmy po takich stronach... ja nie miałam pojęcia, że mam iść z prawej strony :) wolę lewą i tak zrobiliśmy :)

do góry