Widok

dziewczyny!Macie tremę przed??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć Kobitki!! Słuchajcie macie tremę przed własnym ślubem?ja mam straszną!1Nie wiem czy to jest normalne ale jak sobie pomyślę o ytm dniu to mam kluchę w brzuszku i strasznie łomocze mi serducho!! boję się, że nie będę w stanie powiedzieć przysięgi!1Na stówę coś pomylę!Dobrze, że w którymś z wątków jest tekst!!;-)))W ogóle mam stresa, że coś nie wyjdzie!! Mojemu Lubemu już powiedziałam żeby zaopatrzył nas w ziółka!;-))))))) A jak Wy Słonka??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestdobrze, ja chyba kupię sobie tę książkę, może mnie to trochę uspokoi, a potem każę ją przeczytac swojemu Ukochanemu :) :) zamiast bajek na dobranoc.....
ksiazka jest ok, ale w troche marudnym tonie (jaka to biedna jest przyszla zona) ;) Twojemu ukochanemu niekoniecznie sie spodoba :P, ale chyba dzieki niej wiem ze te wszystkie emocje nawet zlosc, krzyczenie na narzeczonego :P ,walki z tesciowa ;) sa zupelnie normalne :) warto sie tylko nad tym wszystkim zastanowic, nie uciekac od tego i nie mowic ze jest ok jesli chwilami nie jest :) to wszystko po to zeby w dniu slubu juz nie miec zlego humorku i cieszyc sie :) ja np po targach troszke "zmarudnialam" weszlam tam...i dziwnie sie poczulam, pelno biegajacych narzeczonych, ktore pytaja o rozne "niewazne" jak mi sie wydawalo sprawy, jakies kiczowate swiatelka, podobne zaproszenia, jakies szalenstwo :) poczulam sie przytloczona
A mnie sie sni codziennie ( od jakis czterech dni), ze pod kosciolem stoja kolezanki z pracy z wielkimi prezentami. Budze sie rano z mokrymi polikami :( Straszna trauma na 6 misiecy przed, nie chce wiedziec co bedzie pozniej ;))
mi co noc sni sie ze nie moge nic znalezc , caly czas szukam a to lokalu a to sukni-- normalnie jakis obled.... ciekawa jestem jak to bedzie w dniu slubu --nie moge sie juz doczekac
do góry