Widok

echo serca płodu

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Może któraś mi doradzi :) znalazłam to w necie: http://www.usgecho4d.pl/echoplodu.php
zastanawiam się czy powinnam się tym zainteresować czy może badania u prywatnego gin wystarczą? dodam, że moja gin nie ma takiego kolorowego sprzętu chyba... może się orientujecie kto to ma?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam i proszę o pomoc. jestem w 26 tyg ciąży i lekarz w 25 tyg stwierdził pepowinę 2 naczyniową, czytałam ze w takim przypadku wskazane jest echo serca płodu, jednak nie dał mi skierowania, powiedział tez że jest za póżno na to badanie, w którym tyg ciąży jesteście i jak otrzymac skier na w/w badanie, oczywiscie najprosciej jest pójść prywatnie i zapłacić 140.
Dzięki! :-))
kiedys spytałam jedną pania tam, czy moge miec skierowanie na badania i zrobią mi za darmo. powiedziała ze to zalezy od jakiego lekarza, bo nie ze wszystkimi mają jakies tam umowy....

takze najlepiej jak zadzwonisz jutro :)))
Nikt nie był ze skierowaniem w Inviccie?
hmm nie wiem czy pomarańczowa ona jest... nigdy nie zwróciłam uwagi...

w kazdym razie ta koło biedronki :)
Myśmy nie robili tego badania i niestety dopiero po porodzie dowiedzieliśmy się,że nasz synek ma wadę serca.
Dołączam się do pytania.
Czy na skierowanie od ginekologa z przychodni mogę iść do Invicty na echo? Mogłabym zadzwonić, ale dzisiaj już tylko od Was mogę się dowiedzieć. :-)
a długo się czeka? dopiero jutro się wybiorę po skierowanie....
takie sprzęt mają ma Invicta..
My mieliśmy już raz robione to badanie, idziemy w tygodniu powtórzyć, bo lekarza zaniepokoiło tętno naszego malucha...

myślę, że warto robić takie badania
pozdrawiam
na chełmie? a możesz mi powiedzieć konkretniej gdzie to jest? czy mówimy o tej pomarańczowej przychodni?
w przychodni na chełmie robią na ksiazeczke echo serca płodu na ksiazeczke, maja podpisaną umowę.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry