Widok

reklamacja jysk-pościel-podpowiecie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czeka mnie jutro..a mianowicie kupiłam komplet na kołdrę i poduszkę, odpakowałam za kilka dni w domu - i co się okazało..są 3 dziury .. :/ idę z reklamacją - ale jest mały problem...wywaliłam tuż po zakupie paragon (nie przyszło mi nawet do głowy że coś nie tak może być z tą pościelą..) wydrukuję z konta-gdyż płaciłam kartą, oczywiście pościel w opakowaniu oryginalnym-ale mimo wszystko obawiam się, że mogą mi nie wymienić z uwagi na brak tego nieszczęsnego paragonu...ech..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wydaje mi się, że bez paragonu nic nie wskórasz...

chyba, że trafisz na wyjątkową obsługę.

paragon to podstawa.
moja teściowa nie miała paragonu na fotel, który się złamał -sklep nie chciał uwzględnić reklamacji- kazała im w sklepie znależc w ich systemie wg. daty mniej więcej i postawiła na swoim ;-)
oooooooo :)))))) to dobrze wiedzieć :))))
mam taki niecny plan aby w ostateczności kupić nową pościel- co by mieć paragon ...
miranda WIELKIE dzięki :)
nie ma problemu ja tak reklamowałam rowerek w smyku. mialam tylko wydruk i to jesczz enie ze swojego konta pani znalazla rachunek i na tej podstawie wypisala reklamacje rozpatrzona oczywiscie pozytywnie:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie na Wielkanoc z dziećmi??? (25 odpowiedzi)

Hej poszukuję fajnego miejsca na spędzenie Świąt Wielkanocnych z dziećmi. Zależy mi na...

wierszyk na dzień babci i dziadka (24 odpowiedzi)

potrzebuję ładnego wierszyka na DZIEŃ BABCI, DZIADKA może Wasze dzieci uczą się czegoś fajnego...

poszukiwany dobry ortopeda (21 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

do góry