Widok

reklamacja jysk-pościel-podpowiecie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czeka mnie jutro..a mianowicie kupiłam komplet na kołdrę i poduszkę, odpakowałam za kilka dni w domu - i co się okazało..są 3 dziury .. :/ idę z reklamacją - ale jest mały problem...wywaliłam tuż po zakupie paragon (nie przyszło mi nawet do głowy że coś nie tak może być z tą pościelą..) wydrukuję z konta-gdyż płaciłam kartą, oczywiście pościel w opakowaniu oryginalnym-ale mimo wszystko obawiam się, że mogą mi nie wymienić z uwagi na brak tego nieszczęsnego paragonu...ech..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wydaje mi się, że bez paragonu nic nie wskórasz...

chyba, że trafisz na wyjątkową obsługę.

paragon to podstawa.
moja teściowa nie miała paragonu na fotel, który się złamał -sklep nie chciał uwzględnić reklamacji- kazała im w sklepie znależc w ich systemie wg. daty mniej więcej i postawiła na swoim ;-)
oooooooo :)))))) to dobrze wiedzieć :))))
mam taki niecny plan aby w ostateczności kupić nową pościel- co by mieć paragon ...
miranda WIELKIE dzięki :)
nie ma problemu ja tak reklamowałam rowerek w smyku. mialam tylko wydruk i to jesczz enie ze swojego konta pani znalazla rachunek i na tej podstawie wypisala reklamacje rozpatrzona oczywiscie pozytywnie:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

do góry