Widok

ekspres dolce gusto-krups - warto?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ma ktos to cudo ? jaka kawka wychodzi?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie zaczną. o to właśnie chodzi, że producent kawy zarabia niewiele na sprzęcie (bo robi go inna firma np. do kawy nescafe ekspresy robi np. firma krups a nescafe dostaje tylko dolę za nazwę), a za to zarabia już na samych kapsułkach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

przerabiałam ekspres tego typu przez 1,5 roku i mogę powiedziec jedno - jeżeli nie wymagasz od kawy czegos więcej/vibe'u kawiarnianej kawy, to będzie względnie ok. Kapsułki (szczególnie te mleczne) są dosyc drogie, chociaż istnieją takie wielokrotnego użytku gdzie kawę mieloną sypie się samodzielnie (też przerabiałam) + do tego ręczny spieniacz do mleka, bo niestety to z kapsułek jest mocno średnie.
Swoją drogą dobre promocje mają obecnie w media expert https://kodyrabatowe.naszemiasto.pl/kody-rabatowe/mediaexpert Warto zerknać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry