Widok
felerny pampers
witam kiedys juz mi sie zdarzylo ale dzisiaj mnie juz to wpienilo kupuje dla mojej corcki pampersy activ baby i jak zwylke przy wymianie pampersa odczepiam ucho do zaczepiania i jedno ucho odpadlo nie z mojej winy tak uwazam przeciez nie uzywa sie praktycznie zadnej sily aby zapiac pampersa i teraz pytanie czy ktos sie spotkal juz z takim felerem ? i co robic podkreslam to nie jest pierszy raz czy marka pampers przestaje dbac o jakosc ?
Pampersy przerobilam 5 lat temu- byly super. Dla drugiego zaczelam od pampkow- ale mnie szlag trafial od urwanych zaczepow i przeciekania po plecach.
W huggies jest sciagacz na plecach i kupka nie ucieka po plecach, nie trafil sie tez nigdy feler wiec teraz mam tylko huggies i nie tesknie za pampersami, szczegolnie teraz gdy czytam wasze wypowiedzi i widze ze na jakosci zaczeli oszczedzac, ciekawe na czym jeszcze.
W huggies jest sciagacz na plecach i kupka nie ucieka po plecach, nie trafil sie tez nigdy feler wiec teraz mam tylko huggies i nie tesknie za pampersami, szczegolnie teraz gdy czytam wasze wypowiedzi i widze ze na jakosci zaczeli oszczedzac, ciekawe na czym jeszcze.
[url][/url]