Widok

endokrynolod

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Dąbrowa Temat dostępny też na forum:
szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja się zapisałam do endomedu. Nawet spory wybór lekarzy. Ale to w Gdańsku ;/
w endomedzie jest bardzo dobry endokrynolog Krzysztof Sworczak.Ale nie wiem czy przyjmuje nowych pacjentów
też słyszałam, że w Endomedzie są dobrzy lekarze endokrynolodzy, a spróbuj zadzwonić jeszcze w Gdyni na Sojową, ja tam się rejestrowałam w czerwcu (koniec czerwca) na NFZ i teraz mam wizytę własnie u endokrynologa
image
Joziu u kogo bylas w endomedzie? Czy pomoglo Ci ustawione leczenie? Poszukuje tam dobrego endokrynologa, pomoz mi prosze.
ja tez chodze do endomedu w gdańsku do Pani dr Lizakowska-Kmieć bo do dr Sworczaka juz nie przyjmuja nowych. W ciazy poprowadzila mnie dobrze mialam dobre wyniki jak nigdy i teraz tez. Mysle ze poswieca sporo czasu na pacjenta. Mila, konkretna.
polecam dr Kazmirowicza - przyjmuje w evi- medzie na wzgórzu.
Dr Szafran Piotr w Gdyni - polecam!
Chodzę do Endomedu w Gdańsku do dr Wiśniewskiego. Zajmował się moją tarczyca kiedy byłam w ciąży i teraz po porodzie.
ja u Dr Kazmirowicza byłam w MR na Pomorskiej w Gdańsku :)
Przecież ten lekarz to konował a na fundusz zdrowia to do pacjentów jest masakrycznie nie miły

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (38 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

Pomocy! Jaka pralka najlepsza? (222 odpowiedzi)

Witam. Dziewczyny doradzcie jaka pralke wybrac? Obecnie mam whirpoola ktora ma 4 lata i była juz...

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (7 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

do góry