Widok

endokrynolog dziecięcy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, czy możecie polecić jakiegoś endokrynologa dziecięcego? mam skierowanie od pediatry także nie szukam prywatnej wizyty. podobno w Akademi Medycznej jest i na Jaśkowej Dolinie w przychodni. znacie lekarza godnego polecenia?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w AM jest pani Birkholz - ponoć bardzo dobra i ciężko się dostać, a czemu dostałaś skierowanie?
mamy problem z nieschodzącymi jąderkami i musimy się skonsultować z endokrynologiem.

poradnia endokrynologiczna jest jeszcze w Sopocie Kamiennym Potoku obok kolejki SKM i w Gdańsku na JAśkowej Dolinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
baaardzo polecam:)
Teresa Szczepańska endokrynolog dziecięcy
adres: 80-846 Gdańsk, Kowalska 5 lok.1

tel: (0 58) 305-79-72
chodzimy do niej na Jaskową,termin teraz jest odległy więc idziemy prywatnie koszt 90 zł
a czy orientujecie się ile czasy czeka się na wizytę ?? Ja mam skierownanie i dużo badań więć w gre wchodzi tylko wizyta na NFZ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
my czekaliśmy ponad 2 m-ce,prywatnie 3-4 tyg
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
umówiłam się na Jaśkową do Szczepańskiej i termin zaśpiewali na 22 czerwiec. a że mi nie pasuje to pani wygrzebała, że ktoś zrezygnował i byłam wczoraj. udało mi się od razu na drugi dzień dostać. fuks!

Cześć.
Mam pytani: Czy na Kowalskiej dr Szczepańska przyjmuje prywatnie czy na NFZ? Proszę też o telefon na Jaśkową.
Z góry dziękuje.

W tym tygodni miałam pierwszy kontakt z dr Szczepańską i szcze rze mówiąc mam mieszane uczucia:/
niby dr jest ok , ale chyba oczekiwałam więcej konkretów .....i jakiegos w pewnym sensie "pocieszenia "...a było jak było
Jeżeli ktos zna dr dłużej , prosze o opinie
zdecydowanie dr Birkholz lub dr Pawłowicz. prowadza mojego synka, pamietaja obadaniaj "bardziej niz ja",wstalym kontakcie telefonicznym,
dr Pawlowicz potrafi nawet w sobote zadzwonic a jak nie odebralam to wyslala sms z wynikami:)) polecam z calego serca!
dodatkowo dodam zeobie ociesza,konkretnie odpowiedza na wszystkie pytania,dodatkowo mile i dobre podejscie do dzieci podczas badań.obie z AM budynek 18 parter.
ja też byłam 2 razy w poradni endokrynologicznej w AM. Pani rzeczywiście miła, tylke że długo sie czeka na wizyte.
ja czekałam 4 miesiące.
dzięki bardzo , w takim razie zarejestruje sie w AM , troche poczekam ale to nic
zresztą od kilku dni dopiero córka bierze Euthyrox 50 ,,,,zobaczymy czy przyniesie to jakies pozytywne zmiany ,,,boryka sie ona z nadwagą
..no ale teraz ostra dieta i leki :)
Euthyrox jest na niedoczynność tarczycy. Robiłaś dziecku badanie TSH?
tak , robiłam tsh ma 6.13 i ft4 które jest w normie , u mojej córki dr rozpoznała niedoczynnośc tarczycy hashimoto
aa no i oczywiście robiłam tez USG tarczycy , któr potwierdziło zmiany zapalne czyli hashimoto
w jakim wieku jest Twoja córeczka? Kurczę, czemu maluszki już muszą chorować na takie poważne choroby :( ja też mam hashimoto, szczerze współczuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Klaudia za kilka dni kończy 15 lat, więc juz nie taki maluszek ;)aczkolwiek to jeszcze dziecko....na szczescie u niej poza sucha skóra i nadwaga nie ma innych objawów choroby(oby tak zostało)
Od jak dawna chorujesz?...tez miałaś problem a wagą...napisz prosze coś wiecej
z góry dzieki :)
mam syna 12 lat. Odebrałam wyniki TSH - 5,1. Badanie robiłam w zwiazku z zamiarem odchudzania syna. Dowiedziałam się dzisiaj, że niema mowy o odchudzaniu, najpierw trzeba do końca zdiagnozować przyczynę wyników tarczycowych. Szukam dobrego endokrynologa - zależy mi na czasie ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry