dziewczyny, czy możecie polecić jakiegoś endokrynologa dziecięcego? mam skierowanie od pediatry także nie szukam prywatnej wizyty. podobno w Akademi Medycznej jest i na Jaśkowej Dolinie w przychodni. znacie lekarza godnego polecenia?
umówiłam się na Jaśkową do Szczepańskiej i termin zaśpiewali na 22 czerwiec. a że mi nie pasuje to pani wygrzebała, że ktoś zrezygnował i byłam wczoraj. udało mi się od razu na drugi dzień dostać. fuks!
W tym tygodni miałam pierwszy kontakt z dr Szczepańską i szcze rze mówiąc mam mieszane uczucia:/
niby dr jest ok , ale chyba oczekiwałam więcej konkretów .....i jakiegos w pewnym sensie "pocieszenia "...a było jak było
Jeżeli ktos zna dr dłużej , prosze o opinie
zdecydowanie dr Birkholz lub dr Pawłowicz. prowadza mojego synka, pamietaja obadaniaj "bardziej niz ja",wstalym kontakcie telefonicznym,
dr Pawlowicz potrafi nawet w sobote zadzwonic a jak nie odebralam to wyslala sms z wynikami:)) polecam z calego serca!
dodatkowo dodam zeobie ociesza,konkretnie odpowiedza na wszystkie pytania,dodatkowo mile i dobre podejscie do dzieci podczas badań.obie z AM budynek 18 parter.
dzięki bardzo , w takim razie zarejestruje sie w AM , troche poczekam ale to nic
zresztą od kilku dni dopiero córka bierze Euthyrox 50 ,,,,zobaczymy czy przyniesie to jakies pozytywne zmiany ,,,boryka sie ona z nadwagą
..no ale teraz ostra dieta i leki :)
Klaudia za kilka dni kończy 15 lat, więc juz nie taki maluszek ;)aczkolwiek to jeszcze dziecko....na szczescie u niej poza sucha skóra i nadwaga nie ma innych objawów choroby(oby tak zostało)
Od jak dawna chorujesz?...tez miałaś problem a wagą...napisz prosze coś wiecej
z góry dzieki :)
mam syna 12 lat. Odebrałam wyniki TSH - 5,1. Badanie robiłam w zwiazku z zamiarem odchudzania syna. Dowiedziałam się dzisiaj, że niema mowy o odchudzaniu, najpierw trzeba do końca zdiagnozować przyczynę wyników tarczycowych. Szukam dobrego endokrynologa - zależy mi na czasie ...