Widok

endokrynolog na nfz

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, czy możecie polecić dobrego endokrynologa, który przyjmuje na nfz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Sopocie Kamiennym Potoku przychodnia ABC Family. tam przyjmuje endokrynolog na nfz . Jest tam dla dzieci i dorosłych. ale z tego co wiem to już w tym roku mają wyczerpany limit i można się dostać tylko prywatnie
A czy są jeszcze przychodnie, które w tym roku mają niewyczerpany limit?
bardzo wątpie moja kuzynka obdzwonila większość nigdzie nie ma miejsc i nie przyjmują nowych pacjentów !!!!!!! to jakiś cyrk poprostu ...skazana jest iść prywatnie
oj na NFZ do endo to masakra jest, moja przyjaciółka do głowy dostaje z tego powodu, problemy poważne a na wizytę czekać tyle miesięcy....
mnie leczyła jak do tej pory ogólna lekarka-zapisywała mi lek(mam niedocz.)ale teraz juz musze isc no i niestety prywatnie ,bo nigdzie sie nie dostane .
Nie wiem jak teraz, ale pół roku temu to w niektórych miejscach powiedzieli, że dopiero na 2014r mają miejsca. Słyszałam, że w Gdyni, na Armii Krajowej się tak długo nie czeka, ale lekarz który tam przyjmuje jest kiepski, nawet moja pani doktor mi go odradziła. Z endokrynologiem to chyba nie ma co czekać, szczególnie jeśli jest się kobietą, nie leczone problemy z hormonami mogą prowadzić do problemów z zajściem w ciąże. Osobiście polecam dr. Obłończyka z endomedu, wizyta 100zł.
W PRZYCHODNI na morenie ,czeka sie 3 lata !! dzwonilam w lipcu ,az zdębiałam.
tylko jak sie nie ma kasy to co robic,skoro wszedzie trzeba płacic,za dentyste płacic tz za normalną plombe,za badania placic,za wizyte 10 minutowa 120 ,plus jeszcze chyba 60 zł za usg.makabra.
Ja chodze do Akademii i zapisy sa dopiero w 2014 roku,absurd!!!!
dziewczyny ja bym pisła skargę do NFZ w tym przypadku bo to jakieś kpiny są normalnie ...
...dla niektórych to dramat, bo naprawdę nie mają skąd wziąć na prywatnego.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry