Widok

endykrynolog dziecięcy ?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam, mój roczny synek ma niedoczynność tarczycy czy istnieją specjaliści dla małych dzieci czy będę musiała pójść do endokrynologa dla dorosłych?
Czy do endykrynologa dziecięcego też są ogromne kolejki na NFZ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sztangierska na Polanki, Birkholz w Akademii, Szczepańska prywatnie w Kowalach - endokrynolozki dziecięce, wszystkie trzy chyba dobre, bo polecane. Byliśmy u Sztangierskiej, też mogę ją polecić.

Kolejki na NFZ duże, ale wszystko też zależy od wagi problemu, musisz dzwonić i pytać.

Sztangierska chyba też gdzieś przyjmuje prywatnie, więc można zarejestrować się do poradni na NFZ, ale na pierwszą wizytę iść prywatnie.
My chodzimy do szczepanskiej na polanki.Sa duze kolejki,ale jak dobrze zagadasz to cie wcisna.
tu masz namiary na Polanki, ja znam dr Szczepańską, bardzo dokładny lekarz :)
http://www.szozmd.pl/index.php?sub=por_endo
Na Kowalskiej w Gdańsku jest też endokrynolog dziecięcy, ale przyjmuje prywatnie.
Tylko nie birholz

zapisala mojemu 3tygodniowemu dziecku wczesniakowi - euthyrox(teoretycznie jeszcze nie powinno byc na swiecie)

dobrze ze moja matczyna lampka ostrzegawcza sie wlaczyla

poradzilam sie mojego doktora (profesora) i tez powiedzial ze absolutnie

omijac szerokim lukiem

image
ja chodziłam z moim wcześniakiem do dr Korpal-Szczyrskiej na wojska polskiego . dla mnie świetna specjalistka z córcia i zynkiem do Pani doktor chodzę :)
Sztangierska przyjmuje też na Kowalskiej - wg mnie rewelacyjny lekarz - polecam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry