Widok

fenistil gel ospa

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
małego od wczoraj wysypuje,dziś strasznie się drapie,który fenistil użyć?bo jest zwykły i na rany,ale skladnik i proporcja ta sama...................
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niewiem jak fenistil dziala na ospe ale u nas pomogl

http://www.i-apteka.pl/product-pol-1015-PUDRODERM-140g.html
u mnie sie nie sprawdza........
Annika nie smaruj, te krostki muszą przysychać, żelem je nawilżysz tylko, daj Fenistil ale w kroplach!
na krostki ospowe najlepsza jest stara, dobra gencjana
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
gencjana i syrop NEONSine antybakteryjny do tego PUDRODERM ,moja córka od niedzieli ma ospę i wogóle się nie drapie
moja córke uratował Puder płynny z anestezyną. Ulga była natychmiastowa. po 2 dniach wróciłam do gencjany i szybko sie wygoiło. No i diphergan na noc
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pudrodremu ponoć się już nie stosuje jako, że lek starej generacji, w każdym razie mój lekarz tak twierdził.

Ja małą w najgorszym monecie swędzenia wsadziłam na krótko do wanny. Przedtem ją zdezynfekowałam, ulga była momentalnie. Są dwie szkoły jedni mówią, żeby wykąpać drudzy żeby nie. Ja nie miałam wyboru i wykąpałam. Następnego dnia lekarz zapisał mi jakiś ogłupiacz i dałam może ze 2 razy potem było już tylko lepiej:).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

do góry