Widok

espiro vayo czy chicco lite way ? opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zastanawiam sie nad tymi dwoma wozkami, Chce kupic lekka spacerowke. Chicco widzialam w sklepie i wg jest jest fajny ale jak z uzytkowaniem? Porsze o opinie jesli ktos z was ma te wozki, plusy i minusy dziekuje :)
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja właśnie też chcę zakupić ten CHICCO, w sklepie super mi się nim powoziło:)) składa się dobrze i ma wszystko co potrzebuję (pałąkm rozkładane siedzisko, regulowany podnóżek no i przystępną cenę:))
Również dołąćzam się do prośby o opinie użytkowników.
no własnie ja juz szukam wozka jakis czas i wczoraj mialam okazje wlasnie w sklepie zobaczyc i tez mi sie spodobal. Jest malutki i lekki a w moim przypadku jak do samolotu idealny! chcialam jakis uzywany na chwile ale stwierdzilam ze wole kupic pozadny na dluzej. Co najwazniejsze dla mnie bylo to to ze ma barierkę bo duzo parasolek ich nie ma. Mowisz przystepna cena, a gdzie znalazlas? Ja bylam w akpolu i cena 552 zl nie koniecznie jest taka przystepna :P
image
image
hej,
my mamy chicco lite waya i powiem szczerze ze drugi raz bym sie na niego nie zdecydowala. wózek ma dopiero 2m-ce, jeździ nim sporadycznie dziecko 10-miesięczne a juz jest lekko rozklekotany;) po równej drodze prowadzi sie super, ale juz po piaskowej ( takiej jak np w parku regana) kiepsko. i moje dziecko nie jest w stanie w tym wózku zasnąć, ma tak twarde zawieszenie. tak wiec chcielismy mieć lekką parasolkę a tymczasem i tak korzystamy głownie z dużego wózka:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mm kupowalas nowy czy uzywany?
image
image
Też zastanawiałam sie nad tym chico,ale sąsiadka która kupiła go bardzo niedawno już ma jakby powginane przednie kółeczka do wewnątrz,a dziecko ma około roku wiec nie jest jakimś klopsikiem,aby ten wózek przciażyć
Ale może jeszcze ktoś się wypowie?
kupilam nowy, w mama i ja. wizualnie jest extra, mam czarna wersja i wyglada naprawde ladnie.
i ja wlasnie chce czarny, ten spiworek do niego jest bardzo fajny i tak laze do sklepu i mysle czy kupic dzis nawet corka w nim siedziala i mialam okazje go ''wypróbować'' nie wiem nie wiem... niech sie ktos jeszcze wypowie
image
image
Ja byłam w akpolu właśnie we wrzeszczu, była promocja -10% do wszystkich wózków a i bez promocji jego cena (chicco) to 490 i jeszcze pałąk był w promocji po 25 zł, a byłam......w sobotę. Trochę mnie dziewczyny martwią tym kiepskim zaiweszeniem:((bo nie powiem wizualnie jest super:D A cena przystępna bo inne po 700 a nawet 1500 były (tak parasolki) :))
hej, też rozważałam te wózki....jeszcze brałam pod uwagę inglesine trip i chicco multiway evo. i właśnie na tego ostatniego się zdecydowałam. i jestem bardzo zadowolona. Siedziesko rozkładane, dobrze się prowadzi, mieści się spokojnie do bagażnika.
Ja w koncu dzis zakupilam lite way :) jestem mega szczesliwa, zobaczymy jak bedzie sie go uzywac :)
image
image
Hehe też dziś po niego jadę :D i mam nadz że będzie dobrze służył :) a gdzie kupowałaś i po ile??
w akpolu, na wszystkie wozki jest -10% tam wyszlo jakies 490 zl plus dokupiłam pałąk. ale na karcie akpolu mialam juz 6% rabatu a sam pałąk bez rabatu byl 31zl a z rabatem chyba 22-23 zl juz nie pamietam. A NO I UPRASZAJ SIE O GRATIS DO WOZKA CHICCO, oslonka przed sloncem na szybe ;) mam jednak granatowy bo balam sie ze czarny w lato bedzie za mocno grzal i jestem szczesliwa :D
image
image
Dzięki za info, także dziś kolejna kasa wyjdzie z portfela :P
ja wylozylam od siebie 300 a reszte dala babcia i ciocia bo julia ma w sobote roczek wiec tak to sie u nas zlozylo :)
image
image
A jednak nie kupiłam, wqrzyłam się strasznie tylko. Pojechałam do Akpolu, z nadzieją zakupu wózka i fotelika do auta, myślę sobie może uda się jeszcze coś skubnąć przy większych zakupach, patrzę a tu wózek po 545zł a jeszcze parę dni temu kosztował 490 bez rabatu, więc z rabatem wyszedł by jakieś 450!!!!! wrzyłam się i wyszłam, zamawiam przez internet. Oszuści, nawet nie chciało mi się pytać co się stało że tak nagle cena wózka skoczyła w górę. ehhhh
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
u mnie tez taka sama cena, a 490 zaplacilam juz z rabatem. Zakladam ze poniesli ceny zeby dac 10% upustu na wozek :P no coz, akpol zawsze byl drogi, ja na szczescie ten wozek widzialam tylko w cenie 545 zl wiec nie mialam o co sie wkurzac ale gdyby to na mnie trafilo to zakladam ze bym sie tam na kims wyżyła ;) chociaz pałąk juz nie nalezy do tych 10% rabatu na wozki i nawet pomimo tego ze jest to jednak czesc wozka... zal... no coz mnie juz nic nie zdziwi. Jak bedziesz zamawiac to zwroc uwage na to czy jest spiworek na nozki bo nie kazdy kolor go ma zamawiajac przez internet no i pałąk tez.
image
image
martuchowata mam pytanko czy zakupiłaś również pałąk do chicco? Jeśli tak, to czy montuje się po powyżej tego czarnego "dzyndzelka" o który zahacza się zamknięcie parasolki?( mam nadz że wiesz o które miejsce mi chodzi) Dlaczego pytam...bo przyszedł mój wózeczek:D ale dali mi pałąk od innego wózka,ponieważ nie mieli aktualnie od chicco i on ma tak szeroki ten kapcel do montażu na stelaż że montuje go strasznie nisko i jest zupełnie niewygodny dla synusia mojego a wydaje mi się że gdybym go mogła zamocować właśnie na tej wysokości (pomiędzy "dzyndzelkiem" a miejscem zgięcia parasolki) to byłoby ok. Jeśli nie wiesz o czym piszę to czy mogłabyś podesłać mi fotkę jak montujesz pałąk ale z profilu:)) dzięki z góry (ewaing@wp.pl)
wyslalam ci zdjecie bo nie do konca zrozumialam :P
image
image
Dzięki wielkie:)) sorki za kłopot ale dla mnie ten pałąk to najważniejsza rzecz w wózku a mnie tu nie pasuje:)))) czekam na fotke bojeszcze nie ma.....
nie doszlo? to podesle jeszcze raz bo czasami z ta poczata.... no :)
image
image
teraz juz na pewno masz ;)
image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (428 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Trening siłowy w ciąży (6 odpowiedzi)

Witajcie. Jestem w 9 tygodniu pierwszej ciąży. Do tej pory ostro trenowałam - treningi siłowe -...

macierzyński a likwidacja firmy (4 odpowiedzi)

Witam, Mam nadzieję, że jakaś obeznana osoba w kwestiach pracowniczo-zusowskich wesprze mnie...

do góry