Widok
Ja tak jak napisałam bawiłam się tam na weselu, ale zmienił się właściciel i nie można tego porównywać. Nikt mi nie polecał tego lokalu, po prostu poszłam, obejrzałam zdjęcia które pokazała szefowa i trochę w ciemno zarezerwowaliśmy. Tyle, że na podpisanie umowy pojechaliśmy z ciotką mojego narzeczonego która pracuje w gastronomii i jest zorientowana na co zwracać uwagę. Rezerwowaliśmy na czerwiec w listopadzie więc trzeba było się decydować, bo część terminów było zajetych nawet już na sierpień. Pozostaje mieć nadzieję, że wybraliśmy dobrze i będziemy się dobrze bawić.
Musisz się dopytać dokładnie o koszty bo u nas cena była 120/os, ale trzeba jeszcze doliczyć 500zł. za obsługę. Jak byłam pierwszy raz na rozeznaniu dostałam przykładowe menu, ale jak poszliśmy podpisać umowę to menu się zmieniło i jeden posiłek zniknął, więc przypomniałam o tym i we właściwej umowie mamy go z drobną zmianą.
cześć, na rozmowie było całkiem miło, naprawdę. Menu nam się spodobało, zastanawiamy się który wariant wybrać. Sala podobała się nam od początku, i wczoraj nie zmieniliśmy zdania. NiuniuB jeżeli chciałabyś zobaczyć salę przygotowaną na wesele - to właśnie dzisiaj jest taka możliwość. Dzisiaj jest tam wieczorem wesele. My niestety nie możemy :-(
Pozdrawiam i życzę dużo sił na najbliższy czas :-)))
Pozdrawiam i życzę dużo sił na najbliższy czas :-)))
tak, jest wyrażxnie napisane, że kawa i herbata bez ograniczeń, + O,5 l wody mineralnej+ 0,5 l soku na osobę, wg mnie bardzo OK
a będziecie mieli osobny stół na owoce i ciasto? na zdjęciach wygladało super :-))
czy macie swoich muzyków/DJa? czy może poleconych przez Hipodrom? my jesteśmy właśnie na etapie szukania fajnego DJa, który może poprowadzić zabawę i rozruszać towarzystwo... pzdr
a będziecie mieli osobny stół na owoce i ciasto? na zdjęciach wygladało super :-))
czy macie swoich muzyków/DJa? czy może poleconych przez Hipodrom? my jesteśmy właśnie na etapie szukania fajnego DJa, który może poprowadzić zabawę i rozruszać towarzystwo... pzdr
byłam w piątek, kiedy ustawiano stoły, ale nic poza nimi nie było (typu obrusy, świczniki), ale oglądaliśmy zdjęcia z poprzednich imprez i wyglądało na to, że jest całkiem fajnie (zwłaszcza stolik z owocami i dekoracje z owoców, które stoją przed Młodymi), kilka zdjęć jest też na stronie www.kms.sopot.pl/hipodrom
my szukamy DJa
my szukamy DJa