Widok

garnki Henkelman - szukam opinii

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Sporo tu wątków o garnkach, ale nigdzie nie mogę znaleźć opinii o garnkach Henkelman.

17-elementowy zestaw tych garnków jest akurat w ofercie na gruponie za 499 zł.

http://www.groupon.pl/oferty/cala-polska/Infillio-NIP-527-235-84-80/17651983

Myślicie że to się opłaca? Czy te garnki są dobre, czy to kolejna próba naciągnięcia klientów?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
chciałabym się dowiedzieć w jaki sposób mogę zwrócić te nieszczęsne garnki i gdzie je wysłać?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
proszę daj znać jak poradziłaś sobie ze zwrotem garnków, ja również po otrzymaniu towaru chcę je zwrócić
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na pierwszy rzut oka to te garnki są nawet i ładne. Co do ich wartości cenowej to lepiej nic nie mówić. Po kilku miesiącach użytkowania nie pozostała cała ani jedna pokrywka - pękają plastykowe części uchwytów. Praktycznie nie ma szans na naprawienie. Takie wykonanie pokrywek całkowicie dyskredytuje ten produkt. Oczywiście ze Szwajcarią to te garnki nic wspólnego nie mają.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Używam te garnki ponad 2 lata - zakupione przy okazji prezentacji w domu. Jestem z nich zadowolona - chodź powiem szczerze firma PHILIPIAK jest o wiele lepsza :) no ale cena też jest wyższa.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jest dokładnie tak jak piszecie. Zakupiłam ten zestaw rok temu. Już w trzech pokrywkach odpadły termostaty. Garnki rdzewieją, pozostają na nich brzydkie plamy, uchwyty bardzo szybko się nagrzewają. Nie polecam!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Te garnki to jedna wielka tragedia, są bardzo ciężkie, rączki nagrzewają się, a co najgorsze przykrywki z termostatem odpadają bardzo szybko. Wszystkie przykrywki są do wyrzucenie, gdyż nie obejmuje ich gwarancja. To najgorszy z moich zakupów!!! Lepsze już są te z Lidla :) mam je do dziś. NIE POLECAM TYCH GARNKÓW.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kupiłam ten zastaw na grouponie i problem, wsystkie termostaty od pokrywek poodpadali, jakiś słaby plastik użyty. Nigdy u mnie temperatura nie przekroczyła 60 stopni na termostacie, a on mi się popsuł. Moim zdaniem nie warto.
Sugeruję złożyć reklamację do Groupona.
Tak wyglada u nich proces kontroli firm z ktorymi wpolpracuja.
Prawda jest taka ze nie sprawdzaja ich w ogole.
Dobre garnki musza kosztowac duzo, nie mowie tu o marketingu siecowym z piramida firma na P., a jak to sie mowi tanie mięso to psy jedza.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mam te garnki od marca 2013, odpadły termostaty z dwóch pokrywek, uchwyty - ich dolna część - po nagrzaniu się wypaczyły - poza tym są ok..napisałam reklamację ale cisza z ich strony..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie kupujcie tego ja zakupilam takie same garnki rok temu tylko pod inna nazwá "Misolli" od firmy koala, lecz widzé ze zalozyli teraz nowá .firmé pod inna nazwá , te garnki to porazka, po krótkim uzywaniu poodpadaly termostaty z pokrywek, nie sá to garczki zadnej znanej firmy, dziewczyna rowniez na forum pisala ze identyczne mozna kupic w tesco za 200 zl, Sprawdzcie forum Garczkow "Missoli" i sié przekonacie to jest naciáganie ludzi, nie dajcie sié! Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tragedia!!!! Szukałam opini przed kupnem ale nie dałam rady nic znależc - garnek pękł na całej długości po 2 gotowaniach - odesłali drugi w kiepskim stanie /na moje to stary tylko pospawany/- oszuści nie kupujecie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zakupilam te garnki 6 miesięcy temu na grouponie. Używam je codziennie i nie zauważyłam żadnych oznak zniszczenia. Wg mnie są ok, polecam każdemu. Jedyną wadą może być tylko problem z widocznymi po umyciu zaciekami z wody, nie wygląda to estetycznie i trzeba przecerać suchą szmatką aby błyszczały.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nigdy, ale to nigdy nie kupujcie tych badziewnych garów! Rdzewieją po kilku użyciach! To musi być prawdziwa stal "chirurgiczna". Ostrzegam przed nieuczciwą firmą na Grouponie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
az dziwne ze pisza 30lat gwarancji na dno, no ale mimowszystko ktos juz kupil te gary i jest niezadowolony
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
miałam problem z ddaniem bo minęło więcej niż 10dni ale mąż walczył dzielnie i się udało nawet karton chcieli który już wyrzuciłam policzyli za niego 30zł walczcie to podróbki po pierwszym gotowaniu na dnie wyszły plamy wyglądały jak dziury
opini jest bardzo dużo ,niestety złych ,sama kupiłam te garnki i po kilku gotowaniach pojwiły sie ubytki w dnie.Takie są te garnki ,to oszuści
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja też je niestety zamówiłam na grouponie, ale chce je zwrócić. Dostałam informacje że mogę je ciągu 10 dni odesłać na adres nadawcy ale muszę dołączyć wniosek o odstąpienie od umowy. Czy ktoś to już zrobił? Wiecie może jak to ma wyglądać? A ze zwrotem kasy nie było problemów?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja zrezynowałam z zakupu, dodatkowo zastanawiający jest brak opinii na ich temat w necie
a łudziłam się, że skoro sprzedaż jest na gruponie to może będą miały jakąś lepszą jakość;
lol, życzę powodzenia i udanego zwrotu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie polecam oddaję sa plamy
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
naciągacze właśnie je oddaję

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry