Widok
Ponad miesiąc temu kupiłam sobie patelnię Thomas.Początkowo byłam nią zachwycona,ponieważ świetnie się sprawdzała w mojej kuchni.Niestety kilka dni temu zauważyłam,że w jednym miejscu na teflonie pojawiły się małe bąbelki a ponieważ paragon wyrzuciłam ,nie mogę patelni reklamowac i trochę mi żal,iż kosztowała niemało a teflon w tym miejscu na pewno zacznie odchodzic:(.Dodam ,że patelni nie myłam w zmywarce ani nie używałam ostrych narzędzi i nie pojmuję skąd powstały te uszkodzenia :(
notabene nie przypadkowo ich nigdzie nie da się kupić, tylko jak piszecie są dostepne promocyjnie za punkty itp, z pewnoscia zarabiają na nich dużo duzo, nie wiem jaka jest ich jakosć, ale mogliby darować sobie te marketingowe chwyty, bo to zwyczajnie oszukaństwo, nawet jeśli są warte swojej ceny. Dają 4 razy wyzszą cenę bazową, a potem ją obcinają do minimum i czekają - idiota kupi. To przykre.
Dzięki temu,że znalazłam paragon zakupu mojej patelni Thomas mogłam oddac ją do reklamacji.Reklamację przyjęto i dostałam w zamian taką samą nową patelnię:).Jedno wiem na pewno-więcej ryzykowac nie będę i nie kupię następnego garnka Thomas.Mogę jedynie cieszyc się ,że uznano moją reklamację . Mam nadzieję,iż sytuacja się nie powtórzy i tym razem teflon nie odpryśnie .
Są rewelacyjne!!!
Naprawdę nie przekłamuję ani nie reklamuje ich!
Sama jestem dość wybrednym klientem i szczerze mówiąc...
ZBIERAJACIE NAKLEJKI BO WARTO MIEĆ CHOĆ JEDEN GARNUSZEK LUB PATELNIE Z TEJ FIRMY.Ja sceptycznie podchodziłam do tematu a dziś w kuchni mam już cały komplet:):):)
Pozdrawiam znaczkowieczki ;)
Naprawdę nie przekłamuję ani nie reklamuje ich!
Sama jestem dość wybrednym klientem i szczerze mówiąc...
ZBIERAJACIE NAKLEJKI BO WARTO MIEĆ CHOĆ JEDEN GARNUSZEK LUB PATELNIE Z TEJ FIRMY.Ja sceptycznie podchodziłam do tematu a dziś w kuchni mam już cały komplet:):):)
Pozdrawiam znaczkowieczki ;)
Kupiłam za znaczki patelnie, początkowo byłam zachwycona ale w sumie po dwóch dniach dostrzegłam dwa OGROMNE MINUSY
Rączka bardzo się nagrzewa jak długo coś smażę to jest praktycznie gorąca i nie da się jej dotknąć bez szmatki. 2 Ogromny minus jest bardzo ciężka początkowo myślałam że to plus ale teraz stwierdzam że jest za ciężka i gdy zrzucam coś prosto z patelni na talerz w pozycji pionowej (mam nadzieje że rozumiecie - patelnia jest w powietrzu w jednej ręce) to dłużej niż 10sekund nie da się jej utrzymać w lewej ręce bez pomocy kogoś! Masakra jakaś . przed chwilą zlewałam okrasę do pierogów i tak mnie ręka boli że szok.
Więc decyzja należy do was ale weźcie te dwie rzeczy pod uwagę przy zakupie.
Pozdr.
Rączka bardzo się nagrzewa jak długo coś smażę to jest praktycznie gorąca i nie da się jej dotknąć bez szmatki. 2 Ogromny minus jest bardzo ciężka początkowo myślałam że to plus ale teraz stwierdzam że jest za ciężka i gdy zrzucam coś prosto z patelni na talerz w pozycji pionowej (mam nadzieje że rozumiecie - patelnia jest w powietrzu w jednej ręce) to dłużej niż 10sekund nie da się jej utrzymać w lewej ręce bez pomocy kogoś! Masakra jakaś . przed chwilą zlewałam okrasę do pierogów i tak mnie ręka boli że szok.
Więc decyzja należy do was ale weźcie te dwie rzeczy pod uwagę przy zakupie.
Pozdr.