Widok

garnki Thomas cook&pour TESCO...warto?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
ponieważ w necie nie znalazłam opinii na ich temat (poza 1) może któraś z Was takich używa. Chodzi o te, na które dostajemy znaczki za każde wydane 20 zł, robiąc zakupy w Tesco...

Warto?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja to wiem, ale odkupując naklejki, dokładam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Haha ale przeciez nie placisz tych 600zl za same naklejki tylko dostajesz je przy okazji robienia zakupow, nic nie doplacasz do tego.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
o rany...
to ja już wolę pozbierać naklejki,niż dokładać do tych garnków, jest jeszcze torchę czasu, bo naklejki można wykorzystać do 4 lipca 2012 r.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
naklejki, gdyż nie planuję zakupu garnków, oczywiście nadmienię że aby zdobyć jedną naklejkę trzeba wydać 20zł w tesco, więc na jeden garnek trzeba wydać 600zł aby mieć 30 naklejek które upoważniają do zniżkowych zakupów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 15
garnek chcesz odsprzedać czy naklejki?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
ja mam 31 naklejek, gdyby ktoś chciał to mogę odsprzedać taniej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 25
thomas lepszy od tefala tesciowa na tej kuchence zajezdzila z 8 tefali w ciagu 4 lat ja od 3 mam tomasa nie raz ja przegrzalam nic sie nie odksztalcila, powloka nie zchodzi, (tefal sie luszczył moze nowsze tego nie robia?) i jestem mega zadowolona zwlaszcza ze byla za punkty na stacji ;)
a garow nie znam, i zawsze mam opory co do kupowania drogich bo jak sie przypali na amen to kupa forsy i szorowanie miesiac zeby wyszorowac - a tani jak nie da sie przez 2 dni doszorowac wyrzucam i kupuje nowy ;)
ale tak serio to w tych tanich juz mi sie zdarla powloka- co prawda sa juz stare, wiec sie rozgladam tez za garami.a o co chodzi z tymi punktami? cos taniej mozna wtedy kupic te gary czy jak?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
czytałam, że są zbyt drogie w stosunku do jakości,
wiec sobie odpuściłam zbieranie znaczków
dodatkowo, info o tych garnkach w necie jak na lekarstwo...

np w cenie "promocyjnej" patelni TC&P można kupić sobie dobrą Tefala
a tefala znam i poważam, wiec wybór jest prosty
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja mam patelnię thomas, dostałam na stacji w zamian za punkty za tankowanie i jest to moja najlepsza patelnia:) lepsza od tefala:) mam też noże thomas zdobyte w ten sam sposób i są rewelacyjne, więc szczerze polecam:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja mam takie garnki..jestem zadowolona:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
...po ilości odpowiedzi śmiem twierdzić , że żadna nie posiada takich garów...???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry