Widok

garnki Thomas cook&pour TESCO...warto?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
ponieważ w necie nie znalazłam opinii na ich temat (poza 1) może któraś z Was takich używa. Chodzi o te, na które dostajemy znaczki za każde wydane 20 zł, robiąc zakupy w Tesco...

Warto?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
To nieźle:/ dobrze wiedzieć, bo my robimy co miesiąc zakupy w tesco na karwinach i ani razu nie dostaliśmy żadnych znaczków. A zakupy robimy tak za 400-500 zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak najbardziej warto. I cena wcale nie jest wysoka. Te garnki/patelnie są z linii Rosenthal, jeśli ktoś kojarzy, wie że to doskonała niemiecka jakość. Można je kupić na e-bay, można sobie poszukać i zobaczyć że cena jest prawie 2-krotnie wyższa od tej "wygórowanej" ceny z Tesco.
Uzbierałam znaczki na cały komplet, gotuje i smażę w nich. Są naprawdę rewelacyjne. Polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja zawsze dostaje tam bez gadania ;-) więc zależy
My często robimy w tym tesco zakupy i zawsze trzeba się o te znaczki upominać i jeszcze czekać aż dadzą,bo zawsze mają coś do załatwienia :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
u nas rozdaja naklejki jak chca wydasz 40 zl a naklejek dostaniesz np 7 albo 8 wiec sprzedaz jest nie oplacalna tym bardziej ze zakupy sie robi zawsze. Jak by ktos chcial kupic naklejki to by poprostu kupil garnek za pelna cene
a ja się wkurzyłam na maxa! Mój mąż zrobił zakupy za ponad 1000zł i babka w kasie nie dała mu ani jednego znaczka! nawet nie zapytała się czy zbiera je, a mąż totalnie zapomniał o nich i sam się nie upomniał. Było to w Tesco w Pruszczu Gdańskim:/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zakupiłam woka z tecsko, nazbieralam 30 znaczkow, super polecam
przecież ktoś musiał zapłacić za to, żeby dostał te znaczki to czemu miałby oddać za darmo ... co pradwa ja ostatnio zrobiłam zakupy za ok 150 zł i dostałam ok 60 znaczków... babka tak mi dała jak byłam przy samoobsługowej... miała dobry gest... w sumie co im zależy...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
posiadam 2 patelnie, szczerze polecam. Tefal sie chowa
jestes rąbnieta sprzedaj moze swoje przenoszone gacie tylko w tym kraju jest cos takiego ja juz pare razy wzialem za klientow bo nie chcieli :/
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
kulczyk tez nie kozysta ze wszystkiej kasiory wiec niech odda biednym
Sorki Kasia,a nie Asia:)))
Dolanie Asia jak tos nie chce skorzystac to niech oddda,a nie sprzeda paranoja jakas
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
cofam swoją propozycję żeby zaraz nie było tu zadymy i żeby nikt mnie nie zlinczował
przepraszam :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
matkoo, odsprzedać znaczki:))))))))ludu mój, co za ludzie, sami nie skorzystają ale innym nie dadzą, tylko odsprzedać no niie wierzę
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie używałam osobiście ale co do wartości udało mi się odszukać markę
http://www.rosenthal.de/thomas/kitchen-en/genioinovan-en/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mózg sprzedaj na złom
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witajcie

szperałem troszkę w necie i opinii jak na lekarstwo a co do ceny
zniżka 70% to tak naprawdę 50% ich wartości - sprawdzcie sami na stronie TESCO GB >>> http://direct.tesco.com/q/N.1999446$3978835.aspx >> tam są ceny i opisy (j. ang.)

ja zbieram znaczki i kupuje cały zestaw

A co do zbierania znaczków WCALE nie trzeba wydać 600zł - teraz dają 2 znaczki za 20, a jak zagadasz z kasjerką to "dorzuci"

ja na komplet 30 naklejek zrobiłem zakupy na jakieś 150zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
proszę bardzo, przecież ja nie mam nic złego na myśli, każdy ma wolny wybór :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
To do Anety bylo:P

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

do góry