Widok
Ja często robię zakupy w Tesco różnych miastach - ale hańba gdy w małym mieście za zakupy nie dostałam kuponów przykład Opole Lubelskie Tesco.
Gdzie w Puławach dostaje zawsze i w Lublinie (choć często jakbym się nie upomniała to bym najzupełniej w świecie nie dostała naklejek do konkursu na patelnie i garnki Thomas)
I co w takiej sytuacji bardzo nieładnie Tesco prowadzi działalność w małych miejscowościach czy ludzie mieszkający w małej miejscowości są gorsi do dużego miasta
Pozdrawiam Beata
Gdzie w Puławach dostaje zawsze i w Lublinie (choć często jakbym się nie upomniała to bym najzupełniej w świecie nie dostała naklejek do konkursu na patelnie i garnki Thomas)
I co w takiej sytuacji bardzo nieładnie Tesco prowadzi działalność w małych miejscowościach czy ludzie mieszkający w małej miejscowości są gorsi do dużego miasta
Pozdrawiam Beata
te patelnie maja taka raczke specjalnie, zeby mozna bylo cala patelnie wkladac do piekranika, kto umie gotowac, ten wie, po co. zreszta na pierwszej stronie jest od razu napisane, ze uzywa sie z łapką.... rewelacyjne patelnie, nic nie przywiera, tefal sie do nich chowa. no i mozliwosc uzywania w piekarniku jest mega plusem.
Kupiłam za znaczki patelnie, początkowo byłam zachwycona ale w sumie po dwóch dniach dostrzegłam dwa OGROMNE MINUSY
Rączka bardzo się nagrzewa jak długo coś smażę to jest praktycznie gorąca i nie da się jej dotknąć bez szmatki. 2 Ogromny minus jest bardzo ciężka początkowo myślałam że to plus ale teraz stwierdzam że jest za ciężka i gdy zrzucam coś prosto z patelni na talerz w pozycji pionowej (mam nadzieje że rozumiecie - patelnia jest w powietrzu w jednej ręce) to dłużej niż 10sekund nie da się jej utrzymać w lewej ręce bez pomocy kogoś! Masakra jakaś . przed chwilą zlewałam okrasę do pierogów i tak mnie ręka boli że szok.
Więc decyzja należy do was ale weźcie te dwie rzeczy pod uwagę przy zakupie.
Pozdr.
Rączka bardzo się nagrzewa jak długo coś smażę to jest praktycznie gorąca i nie da się jej dotknąć bez szmatki. 2 Ogromny minus jest bardzo ciężka początkowo myślałam że to plus ale teraz stwierdzam że jest za ciężka i gdy zrzucam coś prosto z patelni na talerz w pozycji pionowej (mam nadzieje że rozumiecie - patelnia jest w powietrzu w jednej ręce) to dłużej niż 10sekund nie da się jej utrzymać w lewej ręce bez pomocy kogoś! Masakra jakaś . przed chwilą zlewałam okrasę do pierogów i tak mnie ręka boli że szok.
Więc decyzja należy do was ale weźcie te dwie rzeczy pod uwagę przy zakupie.
Pozdr.
Są rewelacyjne!!!
Naprawdę nie przekłamuję ani nie reklamuje ich!
Sama jestem dość wybrednym klientem i szczerze mówiąc...
ZBIERAJACIE NAKLEJKI BO WARTO MIEĆ CHOĆ JEDEN GARNUSZEK LUB PATELNIE Z TEJ FIRMY.Ja sceptycznie podchodziłam do tematu a dziś w kuchni mam już cały komplet:):):)
Pozdrawiam znaczkowieczki ;)
Naprawdę nie przekłamuję ani nie reklamuje ich!
Sama jestem dość wybrednym klientem i szczerze mówiąc...
ZBIERAJACIE NAKLEJKI BO WARTO MIEĆ CHOĆ JEDEN GARNUSZEK LUB PATELNIE Z TEJ FIRMY.Ja sceptycznie podchodziłam do tematu a dziś w kuchni mam już cały komplet:):):)
Pozdrawiam znaczkowieczki ;)