Widok

gastroenterolog dziecięcy prywatnie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
możecie kogoś polecić i podać namiary, niestety na NFZ trzeba czekać do nowego roku na samą rejestrację a wizyta to pewnie odległa sprawa :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szarszewski Adam, dr nauk med. Gastroenterolog.
Spec. chorób dzieci
Telefon kontaktowy:
0 608 05 93 56
Dane adresowe:

80-890, Gdańsk, Heweliusza 17 / 3

nie wiem czy przyjmuje faktycznie prywatnie ale w szpitalu woj . napewno pracuje na oddziale , mily rzeczowy, dobrze gada :-) podobno bdb specjalista ,dokładnie bada dzieci
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.pediatria.gumed.edu.pl/971.html
nie wiem czy teraz w Akademii nie pracuje bo widzę jego nazwisko ...
dziękuję, może jeszcze ktoś?
szarszewskiego nie polecam , kryl poniekad swoja kolezanke lekarke ktora postawila niewlasciwa diagnoze - dziecko bylo leczone na refluks a wlasciwie go nie mialo - wiecej nie bede pisac...
Prywatnie dr Szarszewski przyjmuje w Swissmedzie na Skłodowskiej w poniedziałki.
dzięki za info może do niego spróbuję, a czy znacie jeszcze kogoś godnego polecenia?
ja polecam dioktota Jacka Brodzickiego,super specjalista,z super podejsciem,przyjmuje prywatnie na ulicy Kochanowskiego,pracuje również w szpitalu wojewódzkim,polecam
Ja też polecam dr Brodzickiego. Dla mnie najlepszy lekarz jakiego spotkałam, jak mam jakiś problem z małą to zawsze mogę do niego zadzwonić i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Banach na codzien pracuje w szoitalu wojewodzkim -prywatnie przyjmuje na obrzezach Gdanska prawie juz Kowale naprzeciwko Biedronki. Niestety nie pamietam nazwy. Ale w Lux med maja numer do dr Banacha
dzięki dziewczyny, muszę się wybrać do któregoś i w razie co mam kilku do wyboru ;) a powiedzcie mi jeszcze czy dr Szarszewski na Heweliusza to ma swój prywatny gab?
ponawiam pytanie :)
Jacek Brodzicki, leczy moje dzieci od 7 lat i bardzo bardzo polecam
A znacie kogos rownie dobrego z Gdyni??
Szarszewski nie przyjmuje już na Heweliusza

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry