Widok

gdzie dobry torcik na roczek:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
cześć mamuśki poradźcie gdzie mogę kupić dobry tort na 1 urodzinki mojego synka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zamawiałam w cukierni Czernis, Morena ul. Bulońska, Niedźwiednik, w Gdyni na Świętojańskiej i w Kolbudach. Robią różne. Ja wybrałam dla mojej córci taki
image

Uploaded with ImageShack.us
kachnat 75 jaki to był smak tortu i czy był dobry??wyglada bardzo słodko i apetycznie.
Sowa ma smaczne (sprawdzone), a Dekert mi się podoba, ale nigdy jeszcze nie jadłam, więc nie mogę nic powiedzieć :)
Sowa.smak ciasteczkowy
ooo fajnie Sowę mam blisko:)
na stronie sowy mozessz obejrzec torty jakie robia http://www.sowa-cukiernia.com.pl/
ja zamowilam w sowie myszki na serze smak jakis taki z beza przekladany
kachnat75 jaki to był smak tortu i czy był dobry, bo wygląda bardzo apetycznie i słodko!!
Smak truskawkowy bo właśnie jest sezon a chciałam ze świeżych owoców, wierzch trochę słodki ale środek lekko kwaskowaty więc się wszystko wyrównało.
a ja robiłam sama, może też spróbuj, fajny efekt i aile radochy ze sie samemu zrobiło http://www.tortownia.pl/18983,moje_torty
ja tez polecam sowe. wzor do wyboru- ja mialam tygryska- super wyglada. smak-luwr...pycha ;)
Polecam Czernisa
sowa - dość drogie ale pewne
czernis strasznie drogi a torty takie sobie, już lepiej sowa bądź nasze forumki robią też torty:)
Zapraszam, zapraszam :-) Adres galerii i adres kontaktowy w banerku :-)
tylko sowa! my mieliśmy tort z Sowy na weselu i był pycha! zostal zjedzony wrecz natychmiastowo do ostatniego okruszka!!! I na chrzest tez zamówimy cos z Sowy :)
ja zamawiałam u Martsz, smak rewelacja spód biszkopt nasączony malibu- bo dzieci poniżej 8 lat nie było środek sernikowaty z kawałkami brzoskwiń a góra taka

image

A poprostu nie spotkałam się z takim tortem :)
ja zamawiam od lat na Wajldeloty we Wrzeszczu pyszny tort po prostu smietanowy i jest rewelacyjny i tez nie drogi. polecam. rewelacja
a czy mogłybyście polecić cukiernie, która robi dobre torty dla dzieci ale bez tej ciężkiej masy marcepanowej ?
zależy mi na torcie śmietanowym lub jogurtowym, lekkim z owocami...
kiedyś siostra zamawiała z cukierni z pruszcza i był przepyszny... może znacie cukiernie gdzie robią właśnie takie?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry