Widok

gdzie dobry torcik na roczek:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
cześć mamuśki poradźcie gdzie mogę kupić dobry tort na 1 urodzinki mojego synka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zależy mi na torcie śmietanowym lub jogurtowym, lekkim z owocami...
kiedyś siostra zamawiała z cukierni z pruszcza i był przepyszny... może znacie cukiernie gdzie robią właśnie takie?
a czy mogłybyście polecić cukiernie, która robi dobre torty dla dzieci ale bez tej ciężkiej masy marcepanowej ?
ja zamawiam od lat na Wajldeloty we Wrzeszczu pyszny tort po prostu smietanowy i jest rewelacyjny i tez nie drogi. polecam. rewelacja
ja zamawiałam u Martsz, smak rewelacja spód biszkopt nasączony malibu- bo dzieci poniżej 8 lat nie było środek sernikowaty z kawałkami brzoskwiń a góra taka

image

A poprostu nie spotkałam się z takim tortem :)
tylko sowa! my mieliśmy tort z Sowy na weselu i był pycha! zostal zjedzony wrecz natychmiastowo do ostatniego okruszka!!! I na chrzest tez zamówimy cos z Sowy :)
Zapraszam, zapraszam :-) Adres galerii i adres kontaktowy w banerku :-)
czernis strasznie drogi a torty takie sobie, już lepiej sowa bądź nasze forumki robią też torty:)
sowa - dość drogie ale pewne
Polecam Czernisa
ja tez polecam sowe. wzor do wyboru- ja mialam tygryska- super wyglada. smak-luwr...pycha ;)
a ja robiłam sama, może też spróbuj, fajny efekt i aile radochy ze sie samemu zrobiło http://www.tortownia.pl/18983,moje_torty
Smak truskawkowy bo właśnie jest sezon a chciałam ze świeżych owoców, wierzch trochę słodki ale środek lekko kwaskowaty więc się wszystko wyrównało.
kachnat75 jaki to był smak tortu i czy był dobry, bo wygląda bardzo apetycznie i słodko!!
kachnat 75 jaki to był smak tortu i czy był dobry??wyglada bardzo słodko i apetycznie.
ja zamowilam w sowie myszki na serze smak jakis taki z beza przekladany
na stronie sowy mozessz obejrzec torty jakie robia http://www.sowa-cukiernia.com.pl/
ooo fajnie Sowę mam blisko:)
Sowa.smak ciasteczkowy
Sowa ma smaczne (sprawdzone), a Dekert mi się podoba, ale nigdy jeszcze nie jadłam, więc nie mogę nic powiedzieć :)
Ja zamawiałam w cukierni Czernis, Morena ul. Bulońska, Niedźwiednik, w Gdyni na Świętojańskiej i w Kolbudach. Robią różne. Ja wybrałam dla mojej córci taki
image

Uploaded with ImageShack.us

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry