Widok

gdzie kąpać dziecko?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
A propos kąpieli...
Dużo było wątków na temat kąpieli. Ja mam jednak pytanie nieco innej natury. Powiedzcie mi gdzie kąpałyście swoje pociechy?
Ja nie mam żadnego pomysłu gdzie postawić wanienkę. Łazienkę mam co prawda sporą. W grę wchodzi blat, ale boje się, że jest stanowczo za wąski a wanienka nie będzie na nim stabilnie stała. Pralka? Też niewielka. W sypialni mam za to wykładzinę i boję się nadmiaru wody na niej, tym bardziej, że mieszkanie jest wynajmowane. Salon? Otwarty na wszystko co możliwe: przedpokój, wejście, kuchnie. Ma też nieszczelne okna. Może Wy mi coś podpowiecie. Prosze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na początku kąpałam małą w pokoju na stole, potem na pufie- dość szeroki wanienka nie obsuwała się. Jak mała zaczęła siadać wanienkę przeniosłam do łazienki i stawiałam po przekątnej. Teraz kąpię ją w brodziku
na początku stawialam wannienke w pokoju na twardej kanapie.potem az do teraz zwyczajnie w lazience w zwyklej wannie mala sie kąpie.
Miałam wanienkę ze stojakiem i na samym początku rozstawiałam w pokoju.

Ja kupiłam http://studioteamart.pl/zalety-poduszek-do-wanienki/ na pewno coś wybierzesz,dobre ceny.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry