Widok

gdzie kupić biustonosz do karmienia (F lub G)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Byłam w KaMamie i widziałam taki odpowiedni, ale niestety zbyt drogi jak dla mnie 170zł, czy możecie polecić jakiś sklep w którym dostałabym biustonosze dużych rozmiarów do karmienia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
poszukaj na allegro tam najtaniej
imageimage
Kupilam na allegro 2 fajne staniki, uzywane. Niestety z takimi duzymi miseczkami jest problem - sa bardzo drogie.
Mozesz zobaczyc na stronie Biulandii i nawet pojechac do Pani Ani przymierzyc - do Chwaszczyna.
Kiedys mialam tez "przepis" na przerobienie zwyklego stanika na "karmnik" ;) chyba nawet gdzies tu wrzucilam :)
Polecam firmę Alles Mama:
http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=alles+mama
W mama i Ja mierzyłam Alles do rozmiaru K - choc przynjamniej mnie designem nie powaliły (piszę o tych większych) - cena rzedu 70zł
Niestety, te większe bez opcji "bez drutów" - póki co nigdzie nie znalazłam i w głowę zachodzę, gdzie w staniki zaopatrują sie dziewcyzny z większą od mojej miseczką
image
Ja kupiłam dwa w H&M i bardzo sobie chwalę.
asia - a w jakim rozmiarze? było coś ponad D?
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

rozedma płuc, i co dalej? (5 odpowiedzi)

Dziewczyny,moja najlepsza przyjaciółka zadzwoniła dzisiaj do mnie z informacją,że zdiagnozowano u...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (108 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

Wakacje z dziećmi (122 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry