Widok

gdzie kupić srebrną łyżeczkę do chrztu?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, jutro mamy chrzciny i oczywiście w ostatniej chwili myślimy o prezencie.
Wiem, że taka łyżeczka to fajna pamiątka, ale jak byłam w Carefourze i zobaczyłam cenę takiego cuda, to mnie zatkało - od 195zł;-(

Czy tyle właśnie kosztuje taka łyżeczka?Można gdzieś dostać taniej?A może to tylko chrzestni kupują?
I gdzie ewentualnie w Gdańsku można takie cuda jeszcze znaleźć?

Z góry dziękuję za pomoc;-)
Pozdrowionka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
sklep na świętojańskiej w Gdyni, jubiler na przeciwko hali w Gdyni, jeśli chcesz dokładniejsze dane pisz na maila maja@majagosciniak.pl
szczerze powiem to moje dziecko takiej lyzeczki nie dostalo. Musisz nie stety poszukiwac takich rzeczu u jubilerow chociaz kiedys widzialam w dewocjonaliach
razem z grawerem bedzie jakies 250 zł czy 300zł na świętojańskiej, dokładnie nie pamietam, a taniej by było na allegro.... no ale na to pewnie juz za pozno :(
dzięki dziewczyny za pomoc;-))

wychodzi to troszkę dużo, a nasze zasoby finansowe ograniczone (z allegro faktycznie za późno;-).

myślicie, że zamiast takiej łyżeczki może być np. jakaś fajna książeczka + pamiątka???
Na Grunwaldzkiej miej więcej koło baru akademickiego jest sklep z pamiątkami na chrzest. Może wybierz się tam:)
anulka a moze smoczek srebrny ?

Agusia - zaraz się zbieram i tam zajrzę;-)Dzięki - to niedaleko mnie;-)

Pmagdalenko - taki smoczek jest ciut tańszy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak jak Maja dostwała to był tanszy

a dla mnie to jest bez sesnsu kupowanie lyzeczki moze smoczek tak ale łyzeczka bez sensu
Zaraz Tobie wyślę zdjęcia prezentu które dostała moja córka może Ci się spodoba:)
Już:)

image

image
Z tyłu jest miejsce na dedykacje, także na pewno będzie to super pamiątka:)
No i cena niższa:)
Agnieszka a czemu łyżeczka jest bez sensu ?
to swietna pamiatka jest

jak dla mnie to nie jest swietna pamiatka nie wiem dlaczego łyzeczka ma sie z chrztem kojarzyc?? smoczek to moze i tak bo z dzidzia sie kojarzy ale łzyeczka jak dla mnie strarta pieniedzy :)
Wiesz co, może dla pewności, żebyście się nie powielili z prezentem, zadzwońcie do chrzestnych. Jeśli nie jesteście chrzestnymi, to chyba nie musicie wydawać bardzo dużo pieniędzy i kupować typowej pamiątki. Co do jubilerów, to chyba wszędzie powinni mieć takie cudeńka, chociaż konkretnie nie pomogę, bo nie kupowałam pamiątek na chrzest... Największe "skupisko" jubilerów jest w Galerii Bałtyckiej, w Madisonie i na Starym Mieście.
A może jeszcze w sklepach z dewocjonaliami?
allegro oto link: http://allegro.pl/item541378914_super_prezent_na_chrzest_lyzeczka_grawer_gratis.html

wpisz w wyszukiwarke chrzest i tam wyskoczy i mozesz przejzec..

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

do góry