Widok

gdzie kupię rowerek biegowy?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
gdzie o tej porze roku kupię rowerek biegowy dla chłopca? mały ma zaraz urodziny i byłby fajny prezent;)
możecie jakieś polecić? na co zwrócić uwagę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na pewno allegro, z pomorskiego jest 1 strona, i nawet są okolice gdańska, tylko nie wiem czy jest mozliwosc odbioru osobistego.
Teraz pomnóż to przez nieskończoność, rozciągnij na wieczność, a będziesz miał pojęcie o czym mówię.
W decathlonie, jakieś 150 zł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja polecam rowerki puky sa naprawde super do kupienia na allegro (nie maja takiej poprzeczki jak w zwyklym rowerze wiec dziecku na poczatku latwiej wsiadac i schodzic, sa lekkie no moze wada jest to ze nie maja hamulca w zwiazku z tym dzieci wykorzystuja noski butów;))
najlepsze są rowerki biegowe firmy PUKI, nie są tanie, ale spokojnie bedziesz mogłapozniej odsprzedać
Też polecam Puky, mamy od ponad pół roku i jest naprawdę fajny.
są już z hamulcem
http://allegro.pl/puky-rower-biegowy-lr-1l-br-rozowy-warszawa-i1952404950.html
tylko cena dość wysoka
My też chcemy rowerek biegowy kupić, tylko zastanawiam się czy teraz, czy wstrzymać się do wiosny
Tez polecam puky, rowerek jest super. Maly jezdzi nawet teraz, w taką pogodę. Uwielbia. Nie wiem co bedzie zimą :)
aha, zapomnialam dodac, ze kupowalam w sklepie internetowym aktywnysmyk.pl Rewelacyjna obsługa, fachowe doradztwo ze strony personelu. No i anielska cierpliwosc, bo mialam sporo pytan i watpliwosci przed zakupem. ALe nie zaluję :) I bardzo polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Patrzę na te rowerki puky i zastanawiam się skąd taka rozbieżność cenowa ?
od 250zł do 450zł ?
Który wybrać ?
rowerek z hamulcem jest dla dzieci od 3 roku życia ten bez hamulca jest od 2 lat polecam przejrzeć stronę:

http://www.puky.net/en/mod_produkte_produkt/kategorie/laufrad_eva/produkt/LR_EVA/index.html
ostatnio jak coś kupuję dla synka mojej siostry to przeglądam ofertę sklepów z okolicy, bo trochę nie mam czasu na chodzenie i szukanie po sklepach, a kupowanie przez internet wiążę się z tym, że niestety czasem trzeba na przesyłkę poczekać. przeglądam panoramę firm, wybieram dwa, trzy sklepy najbliżej mnie. dzwonię pytam się o ceny. idę do tego, gdzie moim zdaniem oferta jest najlepsza. oszczędzam czas i nie biegam po całym mieście. póki co metoda się sprawdza. a z ostatnich zabawek jakie kupiłam Krzysiowi, ze wszystkich była bardzo zadowolony :)
lidia allegro
polecam ten jest świetny mała jezdzi od 19 miesiąca
http://allegro.pl/rowerek-biegowy-kettler-speedy-10-red-wwwmadbikepl-i1899214709.html

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry