Widok

gdzie legginsy ciazowe kupic?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
oprocz allegro?chcialabym na zywo zobaczyc czy np. tyłek nie przeswituje, albo czy nie maja szwow jak rajstopy :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
i jak?
a jaki rozmiar potrzebujesz, bo ja mam na zbyciu 2 pary turkusowe i czarne roz. S:)
ja kupowałam w Gdańsku w Młynie ale rok temu....ale tam jest sklep dla kobiet w ciazy i co chwile mają coś nowego
image[/url]
W Batorym w Gdyni jest sklep ciazowy, nie opamietam nazwy, ale ja tam kupilam, bardzo fajne i porzadne, cale lato w nich biegalam:P
a jaka cena takich legginsów?

Ja kupilam chyba za 40zl, z tym ze naprawde sa zrobione z porzadnego materialu, nie oblazily ani nie kulkowaly sie, byly z dodatkiem lycry chyba.
kup sobei grube rajstopy z duzym klinem i zaloz je tyl na przod :) Tanszy zakup o wiele ;)
ja kupiłam w happymum w Alfie
wczoraj w lidlu widziałam. Aż się zdziwiłam,że tam były
H&M cena ok 40 zł
Opinia została zablokowana przez moderatora
A ja nosiłam zwykłe leginsy z Orsay, tyle że o numer większe, one się mega rozciągają i nie było problemu,a brzuch miałam ogromniasty :) Chyba, że masz na myśli leginsy takie grubsze, wyglądające jak spodnie to Orsay odpada :/
polecam leginsy z H&M :)
ja mam na sprzedaż ciążowe czarne z h&m roz.M ale według mnie sa jak L .nie prześwitują,i bardzo dobry gatunek.25zł

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (14 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

do góry