Widok

gdzie obiad po chrzcie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny planuje na poczatku wrzesnia chrzest synka. Prosze o rade bo nic mi do glowy nie przychodzi. Zależy mi na restauracji najlepiej w Gdyni bądż gdzieś blisko, gdzie byloby smaczne jedzenia i najlepiej sama zamknieta tylko dla nas (nie bedzie duzo gosci okolo 17-19 osob). macie jakies pomysł. moze cos polecic z wlasnego doswiadczenia?
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W ogrodach na Władysława IV
i tam bedzie mozliwosc zamkniecia lokalu tylko dla nas (to chyba za mala liczba ludzi co? )
hop :)
ja polecam dajak w koleczkowie :)mielismy tam tez obiadek po chrzcie i wszyscy byli bardzo zadowoleni.dla starszych dzieci jest plac zabaw,piekna okolica,konie,cisza spokoj

http://www.dajak.pl/
ja polecam barracude na bulwarze. Pieknie polozona, dania pyszne i duze, menu ustala sie wczesniej. Polecam
W ogrodach są 3 sale i każdą mozna zmknąć, tylko dla siebie. Baracude też polecam my właśnie tam mieliśmy chrzciny
My bylisy na komunii w Rodizio u góry, sala była dla nas tylko zamknieta, a osob mniej wiecej bylo tyle samo. Organizowalismy tez tam wesele, wiec moge polecic obsluge i jedzonko pyszne:)
no wlasnie chodzi mi o lokal zeby byla sala tylko dla nas, a jest tam wyjscie na jakis taras/balkon? mozesz powiedziec jak to cenowo wyglada mniej wiecej?
jezeli to do mnie pytanie, to: tak, jest wyjscie na tras i suuuuper widoczek :)
A cenowo, to niestety nie pamietam. Zerknij na ich stronę i tam bedzie nr to zadzwon :)
http://www.rodizio.pl/kontakt.php
Wiem, ze zamkniecie sali proponuje tez klub hormon nad bulwarem (dawniej nazywalo to sie bulaj) , sale specjalnie stroja bo nie jest to sala typowo restauracyjna, maja taras z widokiem na plaze i bulwar,mozna po obiadku pojsc na spacer przed dalsza czescia imprezy. Na miejscu jest kuchnia, wiec bez problemu ustalasz menu. Robilam tam rocznice rodzicow z wieczorna posiadowa. Jedzenie dobre i ceny do dogadania.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry