Dziewczyny czy możecie mi powiezdieć gdzie w Gdansku można zrobić szybko rezonans magnetyczny może być prywatnie, cena nie gra roli. Bardzo proszę o pomoc. Za wszytskie odowiedzi DZIĘKUJĘ.
oczywiście na NFZ, aha na polankach są terminy już na wrzesień, październik. mieli jeszcze na zaspie już rejestrować od zeszłego tygodnia ale nie wiem czy rejestrują,
tylko ze najpierw trzeba mie skierowanie nawet na badanie prywatne
szybko i sprawnie robia na Polankach , tam dwa razy mialam tomografie ale rezonas tez maja
Odpłatnie można bardzo szybko zrobić w Rumi,prawie z dnia na dzień.Koszt za jeden odcinek kręgosłupa 350zł.Inne ceny zależnie czy z kontrastem czy bez,max.do 600zł.Namiar:Radiologica NET RUMIA UL.KOMBATANTÓW 7 OBOK GALERII RUMIA.Telefony:58 670 00 70, 58 6715264, 58 5724728 ,606596727.POWODZENIA
Na 90% to nie gruczolak. Teraz większość kobiet ma problemy z prolaktyną przez stres lub inne kłopoty hormonalne. Nie ma co się przejmować! Idź na badanie (też na nim byłam z tego powodu), ale nastaw się na to, że raczej nic nie wykryje.
ja mialam rezonans chyba z 3 razy i za kazdym razem w akademi medycznej,ale mialam to lezac w szpitalu takze nei placilam,ale z tego co wiem to to troszke kosztuje to raz a po 2 dlugo sie czeka
Wiem, że można zrobić rezonans w Szpitalu Marynarki Wojennej, w Swissmedzie też, ale najlepszy sprzęt ma Akademia Medyczna. Nie wiem tylko, czy można tam zrobić to badanie prywatnie...