Widok
no własni edlatego takie lokale powinno się omijac szerokim łukiem. a swoją drogą ciekawe czemu to jest takie drogie, przecież te wszystkie lokale mają te wszystkie produkty z hurtowni pewnie za połowę ceny, więc powinno byc bynajmniej tak tanio jak w sklepie, a nie że każą sobie płacic za wódkę powiedzmy... nawet nie wiem ile?
polozenie moze rzeczywiscie nie jest rewelacyjne, ale lepsze niz pare innych polecanych miejsc (Murat przy SKM, DAL na peryferiach, Hipodrom przy torach...) - zawsze mozna sie czegos przyczepic.
A polecam zwlaszcza ze wzgledu na podejscie do klienta - nic nie narzucaja, na wiele sie godza, uczciwe obliczanie kosztow i korzystny sposob rozliczenia. Biora pod uwage sugestie klienta i do nich sie dostosowuja. To jedno z bardzo nielicznych miejsc, gdzie nie czuje sie intruzem, bo mam pytania.
I powiem, ze zrezygnowalismy z innego miejsca, gdzie mielismy juz od prawie roku wplacona zaliczke, zeby przeniesz sie tu.
A polecam zwlaszcza ze wzgledu na podejscie do klienta - nic nie narzucaja, na wiele sie godza, uczciwe obliczanie kosztow i korzystny sposob rozliczenia. Biora pod uwage sugestie klienta i do nich sie dostosowuja. To jedno z bardzo nielicznych miejsc, gdzie nie czuje sie intruzem, bo mam pytania.
I powiem, ze zrezygnowalismy z innego miejsca, gdzie mielismy juz od prawie roku wplacona zaliczke, zeby przeniesz sie tu.