Widok

gdzie robić wesele?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Podpowiedźcie mi jakies fajne,przytulne miejsce na wesele,ale tak zeby nie bylo za drogo(najchetniej w Sopocie choc niekoniecznie).Moze ktos cos poleca?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
poleca, poleca - Hotel Europę poleca :-))
Sopot, kameralnie, przyjemnie i warunki atrakcyjne, pisalam o tym w ktoryms z poprzednich watkow.

Tak pamietam,ale powiedz mi jeszcze czy w hotelu Europa w cene wesela wliczone sa ciasta i alkohol? Co jest w ogole wlaczone? I jaka jest cena wesela??
poslalam ci na maila

polecazs ten hotel bo sama tam masz al eczy on anprawdę jest taki atrakcyjny, w środku miasta przy ulicy, nie mam nic do ciebie ale nie podoba mi się miejsce
polozenie moze rzeczywiscie nie jest rewelacyjne, ale lepsze niz pare innych polecanych miejsc (Murat przy SKM, DAL na peryferiach, Hipodrom przy torach...) - zawsze mozna sie czegos przyczepic.
A polecam zwlaszcza ze wzgledu na podejscie do klienta - nic nie narzucaja, na wiele sie godza, uczciwe obliczanie kosztow i korzystny sposob rozliczenia. Biora pod uwage sugestie klienta i do nich sie dostosowuja. To jedno z bardzo nielicznych miejsc, gdzie nie czuje sie intruzem, bo mam pytania.
I powiem, ze zrezygnowalismy z innego miejsca, gdzie mielismy juz od prawie roku wplacona zaliczke, zeby przeniesz sie tu.

no to też się liczy, najważniejsz jest atmosfera
Ponoc fajnie wychodza wesela w Gospodzie Chłopskiej w Sopocie przy Niepodległości
Polecam Hipodrom!!

fajne otoczenie, daleko od głównej szosy, a duuużo miejsc parkingowych - Ceny można zbić o minimum 20% (my wytargowaliśmy super tanio, z własnymi ciastami, owocami, alkoholem i zimnymi napjami)
alkohol, ciasta i napoje przeważnie ma się własne
z tymi napojami, alkoholem i ciastami wcale niekoniecznie jest tak różowo - sa miejsca gdzie nie możesz nic wnieść swojego
to ciekawe ile wtedy kosztują, pewnie drogo
ano drogo :(((
no własni edlatego takie lokale powinno się omijac szerokim łukiem. a swoją drogą ciekawe czemu to jest takie drogie, przecież te wszystkie lokale mają te wszystkie produkty z hurtowni pewnie za połowę ceny, więc powinno byc bynajmniej tak tanio jak w sklepie, a nie że każą sobie płacic za wódkę powiedzmy... nawet nie wiem ile?
czy omijać ??? - to chyba kwestia gustu?
chyba pięniędzy?
kwestia gustu w jakim lokalu ktoś chce mieć imprezę - niestety niektóre lokale, które się cenią mają taką politykę, a jeśli kogoś na to stać to jego sprawa
no tak
Ile osób mieści się w Europie?
max. 65

do góry