Widok
polozenie moze rzeczywiscie nie jest rewelacyjne, ale lepsze niz pare innych polecanych miejsc (Murat przy SKM, DAL na peryferiach, Hipodrom przy torach...) - zawsze mozna sie czegos przyczepic.
A polecam zwlaszcza ze wzgledu na podejscie do klienta - nic nie narzucaja, na wiele sie godza, uczciwe obliczanie kosztow i korzystny sposob rozliczenia. Biora pod uwage sugestie klienta i do nich sie dostosowuja. To jedno z bardzo nielicznych miejsc, gdzie nie czuje sie intruzem, bo mam pytania.
I powiem, ze zrezygnowalismy z innego miejsca, gdzie mielismy juz od prawie roku wplacona zaliczke, zeby przeniesz sie tu.
A polecam zwlaszcza ze wzgledu na podejscie do klienta - nic nie narzucaja, na wiele sie godza, uczciwe obliczanie kosztow i korzystny sposob rozliczenia. Biora pod uwage sugestie klienta i do nich sie dostosowuja. To jedno z bardzo nielicznych miejsc, gdzie nie czuje sie intruzem, bo mam pytania.
I powiem, ze zrezygnowalismy z innego miejsca, gdzie mielismy juz od prawie roku wplacona zaliczke, zeby przeniesz sie tu.
no własni edlatego takie lokale powinno się omijac szerokim łukiem. a swoją drogą ciekawe czemu to jest takie drogie, przecież te wszystkie lokale mają te wszystkie produkty z hurtowni pewnie za połowę ceny, więc powinno byc bynajmniej tak tanio jak w sklepie, a nie że każą sobie płacic za wódkę powiedzmy... nawet nie wiem ile?