Widok

gdzie sklep z odzieżą ciążową-nową

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wiem, że jest w h i m oraz happy mum, gdzie jeszcze znajdę ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kiedys byl w GB na dole niedaleko Smyka
ale nie wiem czy nadal tam jest
w Gdansku na hali targowej maja ubrania ciazowe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
kamama - super sklep
image
image
jadzia, a GDZIE to jest ?

ten w GB to ma ciuchy jak dla starszych pań, szukam ciążowych o ciekawych krojach, by nie wyglądać jak czołg :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
W gdyni na dolnej hali targowej, pawilon 326, trzeba zejść po schodach na dol, tak na rogu, trochę nie fajne miejsce, ale ciuchy super. Mają takie firmy jak Top One, Sawana, Branco, 9 fashion itp., jak dla mnie fajne.
na asos.com jest dzial maternity. Wg mnie swietne marki, mama licious, bielizna hot milk... czasem sa wyprzedaze a przezsylka darmowa (przynajmniej jakis czas temu) Mama licious jest tez na allegro, mozna sie przyjzec. Sklepu normalnego z rzeczami ktore mi sie podobaly i nie byly typowo mamijne nie znalalzlam. Moze poza h&m (ale meczylam sie strasznie z zakladaniem spodni ;)).
Kilka ciuchow dostalam i przyznam ze byly fajne ale marki u nas niestety raczej niedostepne ;/
http://www.kamama.pl/

Wrzeszcz i Gdansk Gł.

Ciuchy świetne i miła obsługa. Cos zupełnie innego niż wory z H&M.
image
image
dzięki dziewczyny
w pasażu królewskim (koło Lotu) na dole, jest jeden
i polecam wspomniany sklep kamama
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też polecam sklep Kamama:)
Ciuszki świetne, duży wybór wszystkiego łącznie ze stanikami do karmienia.
image
w c&a też znajdziesz

http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_francuska/ciastka_kokosowe/przepis.html
przepraszam, wkleił mi się nie ten link :)

miało być to:
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Kobiety//Moda%20dla%20kobiet%20w%20ci%C4%85%C5%BCy

zamiast przepisu na drożdżówki :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mi to sie w ogole nie podobaja te ciazowe ubrania.Jak dla starej baby.Wiekszosc jest odcianana pod biustem,przez co wyglada sie jak namiot.Z ciazowych to mam tylko spodnie,a reszta normalna.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ostatnio widziałam kilka ciuchów z firmy mamalicious w vero modzie w fashion house. Był płaszczyk za ok.150zł, spodnie za ok.60zł, trochę bluzek, sweterków. Ja kupiłam sukienkę na wesele za 19,90zł :) Tylko najgorsze jest to, że nie ma osobnego wieszaka, tylko trzeba przekopać wszystkie ciuchy,no ale można coś fajnego znaleźć :)
bardzo fajne te w galerii bałtyckiej były. Na pewno nie jak dla starych bab no chyba że to pisze nastolatka... Kupiłam tam fajne spodnie i bluzeczki. Do tej pory w tych bluzkach chodze sobie po domu bo nie gniecą sie w ogóle i zbiegły sie po praniu,że nie wyglądają na ciążowe a są bardzo wygodne. B. dobra jakość wykonania. Ale ten sklep jeszcze jest?
no to faktycznie dobrej jakości są skoro się zbiegły po praniu ;PP
dobrej bo wraca do rozmiaru i dostosowuje się do sylwetki. O to mi chodziło. A nie jest rozwleczone. Nosiłam je w obydwu ciążach od płaskiego do dużego brzucha.A teraz jak znów mam płaski w ogóle nie wyglądają na ciążowe
cytrynka czyżbyś spodziewała się dzidziusia?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie kupuj odzieży ciążowej. Kup po prostu większy rozmiar damskiej lub męskiej odzieży. Kiedyś możesz znowu zechcieć wbić się w taki ciuch, albo dasz go swojemu partnerowi :)

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=26511618
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
zdecydowanie asos.com
http://www.asos.com/Women/Maternity/Cat/pgecategory.aspx?cid=5813&via=top#parentID=-1&pge=0&pgeSize=20&sort=3
normalne ubrania, a nie bezkształtne worki z obleśnych kolorach.
Często zamawiam tam ubrania i nigdy się nie zawiodłam na jakości.
image

www.facebook.com/MauaFotografia
Cytrynko jeśli tak, to gratuluję :)))
tak, dziękuję :)
wolałabym jednak coś ciążowego, nie lubię nosić za dużych rzeczy

do pracy muszę mieć eleganckie rzeczy
Ale super!! Jeszcze raz gratuluję i zdrówka życzę Tobie i maleństwu.
Cytrynko moje gratulacje :)))
Sunny-tak, nie kupuj odziezy ciazowej, lepiej chodz cala ciaze jak lump w za duzych albo meskich ciuchach. Przeciez sa fajne ciuchy ciazowe w dobrym rozmiarze ktore roznia sie tylko specjalnym krojem na brzuszek, spodnie maja panel i tyle.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki dziewczyny
cytrynka a będzie córcia czy synuś?
jeszzce nie wiadomo
A co byś wolała? Ja pomimo tego, że mam już jednego syna, to drugie dziecko też chciałabym płci męskiej ;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Cytrynka, byłaś już na zakupach? Potrzebuję pilnie coś eleganckiego do pracy i najlepiej już ciążowego. Jednak brzuszek zaczyna być widoczny :)
Widziałaś coś ciekawego?
image image
w happy mum w Alphie na przymorzu są super, ja kupiłam też ładne rzeczy ze sklepu internetowego, ale takie na styk, jednak ciążowe to lepiej najpierw przymierzyć
jeszzce muszę pójść do tego sklepu na klonowej
Mówisz o centrum Alfa? Jest tam jakiś ciążowy czy w takich normalnych coś znalazłaś? Może uda mi się jutro albo w sobotę podejść do Kamama to dam znać czy coś ciekawego widziałam.
image image
Cytrynka przepraszam że nie na temat, ale kojarzę że jakiś czas temu pozytywnie wypowiadałaś się na temat diety którą stosowałaś. Czy to była dieta niełączenia? I czy faktycznie daje efekty? Bo muszę się za siebie wziąć, ale nie wiem jaką dietę wybrać.
no właśnie sklep Happy mum jest w Alfie :)))))) i tam byłam

Kamama to ten na klonowej tak ? też tam jutro podejdę

A. ja mam dietę od pni dr Stołychwo Gofron, ona podchodzi pod tą dietę niełaczenia, efekty b.dobre oczywiście jak się stosuje. P. dr przyjmuje w gabinecie w domu w Klukowie, na necie dużo na jej temat opinii jest
Nie ma już Happy Mum w Alfie. W Kamamie na Klonowej jest sporo spodni, bluzek, ale bez szału. Ceny jak dla mnie bardzo wysokie.
image image
ja pisalam ze chodzilo mi wlasnie o alfe :) tam nie ma juz happy mum ??
Nie ma.
image
w Galerii na pewno był
Madness is the gift, that has been given to me!!
jest przeniesiony do klifu- Gdynia Orłowo
Zapraszamy do nowego butiku z odzieżą ciążową i dziecięcą. W ofercie nowa odzież typu outlet oraz wyselekcjonowana odzież używana w bardzo atrakcyjnych cenach. Mieścimy się w Gdańsku na Oruni Górnej (tuż obok pętli tramwajowo-autobusowej).

http://www.pchelka.sklep.pl
Polecam,duży wybór ciążowej odzieży, nowej ale również i używanej(dodam ze wszsytko jest czysciutkie i pachnące,a nie jak to czesto bywa wyciagniete prosto z wora..) Ceny wg mnie też przystępne
mikan - ale co polecasz, bo nie jest napisane :)
generalnie duzy wybor ciazowej odziezy,ale wiem ze dzieciecych bedą miec wiecej-czekaja na dostawę.Jeśłi chodzi o ciążowe to mają znane marki w korzystnych cenach.Np.spodnie Gap za 99zl.Sama jestem w ciąży i jak byłam w h&m to musiałam wydac 149 zł na spodnie..a jak zamówiłam z internetu to sie okazały nie trafione,źle na mnie leżały.A używane mają do 50zł z tego co za pamietałam,wiec wychodzi w sumie tak jak zakupione na allegro,z tym ze masz pewnosc ze dobrze kupisz,a nie wlasnie sie potem wkurzasz ze cos zle lezy..a wiadomo kazda chce wygladac dobrze ,nawet w ciazy.Przynajmniej ja nie chciałam wygladac jak w namiocie:))
image

image
Mikan - ale piszesz o tym pchelka.sklep.pl ?? :)
tak:)
image

image
dziś wyprzedaż w c&a (online) sporo fajnych ciążowych rzeczy i to od 15zł

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (116 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (23 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry